15-vuotias Pattaya-tyttö tilaa puhelimen verkosta, mutta saa sen sijaan pyykinpesuainetta!!

Pattaya -

15-vuotias tyttö tilasi puhelimen netistä, mutta sai suureksi yllätykseksi pyykinpesuainetta sen sijaan. Hän ilmoitti jo tapauksesta Pattayan poliisiasemalle ja otti sitten yhteyttä paikalliseen lehdistöön.

Eilen, 15. toukokuuta, 15-vuotias tyttö, jonka nimeä on salattu ikänsä vuoksi, otti yhteyttä paikalliseen tiedotusvälineeseen Pattayassa, Chonburissa väitetystä verkkokaupan huijauksesta.

Uhrin mukaan hän tilasi veljelleen 6,579 XNUMX bahtin puhelimen ja tilasi maksun toimituksen yhteydessä. Kun hän kuitenkin sai paketin ja maksoi sen, hän myönsi, että hän avasi sen vasta illalla ja huomasi, että sisältö oli vain pyykinpesuainetta.

Uhrin mukaan hän yritti jo ottaa yhteyttä sovelluksen asiakaspalveluun, mutta se oli suljettuna loman aikana. Tyttö ilmoitti tapauksesta Pattayan poliisille.

Tyttö halusi jakaa tarinan paikallislehdistölle varoituksena, että paketit tulee aina tarkastaa toimituksen yhteydessä. Pattayan poliisi sanoi, että he työskentelevät uhrin kanssa saadakseen takaisin hänen varat ja ovat salaaneet käytetyn sovelluksen nimen lisätutkimuksia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.