Villieläinten suojeluosasto harkitsee "syntyvyyden valvontaa" nopeasti kasvavalle villinorsupopulaatiolle Chonburissa ja muissa itäisissä maakunnissa

Itä-Thaimaa -

National Parks, Wildlife and Plant Conservation Department aikoo toteuttaa luonnonvaraisten norsujen ehkäisyä viidessä itäisen alueen provinssissa, mukaan lukien Chonburissa, sen jälkeen, kun hedelmällisyysluku on noussut 8 prosenttiin vuodessa, mikä aiheuttaa ylikansoituksen ja häiriöitä yhteisöissä.

Osaston Wildlife Conservation Officen johtaja Phadet Laithong käsitteli perjantaina luonnonvaraisten norsujen ongelmaa metsäalueilla viidessä itäisessä provinssissa, eli Chachoengsaossa, Chonburissa, Rayongissa, Chanthaburissa ja Sa Kaeossa, ja sanoi, että osasto oli rajoittanut elinympäristön aluetta. luonnonvaraisille norsuille riittävästi ruokaa ja vettä ja työntäisi alueen ulkopuolella asuvan lauman takaisin varattuun tilaan.

Sillä välin osasto jakoi yleisölle tietoa norsujen käyttäytymisestä ja siitä, mitä he voisivat tehdä auttaakseen eläimiä takaisin luontoon. Yksi niistä sisältää "ihmisaidat", joissa paikalliset asukkaat voivat ilmoittaa viranomaisille, jos he huomasivat villinorsun yhteisön alueella.

มีประชากรเพิ่มร้อยละ 8 ต่อปี

Johtaja kertoi myös, että Khao Ang Rue Nai Wildlife Sanctuaryn norsukanta oli vuonna 270 tehdyn tutkimuksen mukaan noin 2018 norsua, kun taas viiden itäisen provinssin metsissä elefanttien kokonaismäärä oli noin 423 norsua. Nykyinen syntyvyys on kuitenkin nyt noin 8 prosenttia vuodessa, minkä seurauksena luonnonvaraisten norsujen määrä on kasvanut merkittävästi viidessä maakunnassa noin 470-480 elefanttiin.

Siksi osasto ja asiantuntijat harkitsivat syntyvyyden hallintaa alueilla. Toimenpide ei saa vaikuttaa luonnonvaraisten norsujen sosiaaliseen rakenteeseen ja se on suoritettava akateemisten opintojen puitteissa.

”Valvonnan määrä riippuu populaation rakenteesta ja metsän koosta... Tutkimusohjeet on otettava huomioon. Yritimme kasvattaa metsien runsautta aluearvioinnin ja norsukantojen määrän ja metsäalueiden arvioinnin ohella”, Phadet lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.