Thaimaan merenkulkuosasto nopeuttaa "Bang Saray Model" -tutkimusta lisätäkseen Chonburin kotimaan matkailua sataman ja rantalaajennuksella

Chonburi -

Thaimaan merenkulkuosasto on nopeuttanut "Bang Saray -mallin" tutkimusta Sattahipin alueella edistääkseen mahdollisesti kotimaan matkailua Covid-19-vaikeuksien jälkeen.

Liikenneministeriön kansliapäällikkö Chayatham Phromsorn sanoi, että hanketta harkitaan talouden, tekniikan ja ympäristön soveltuvuuden perusteella satamatunnelman kehittämiseen ja matkailun edistämiseen Bang Saray Beachin ympäristössä. Laitos tutkisi ensisijaisesti hanketta ja valitsee tietyn alueen kehittämistä varten.

”Bang Saray Model” -hankkeen selvitys on jaettu 3 vaiheeseen: Vaihe 1, tiedon kerääminen ja hankealueen laitureiden ja rantojen tarpeiden selvittäminen, jotta päätetään kehittämisalueesta ja rantahiekan täydentämisen ohjeista. Ensimmäinen prosessi kestää noin 120 päivää, ja sen on määrä valmistua heinäkuun 22. päivänä.

Chayatham Phromsorn

Toisessa vaiheessa selvitetään hankkeen toteutettavuutta suunnittelun, soveltuvuuden, talouden, ympäristön ja alueen ihmisten tarpeiden näkökulmasta. Prosessin arvioidaan kestävän noin 150 päivää tai 22. elokuuta.

Viimeiseen vaiheeseen sisältyy yksityiskohtainen suunnitelma rantahiekan täydentämisestä ja ympäristövaikutusten arviointi (YVA). Tämä edellyttää tutkimuksen päätökseen saattamista vaiheessa 2 ennen kuin päätetään, voidaanko hanke edetä vai ei.

”Toimintasuunnitelmassa huomioidaan ratkaisevasti yleisölle mahdollisesti tulevat vaikutukset mahdollisimman paljon. Joitakin lakeja voidaan muuttaa nykytilanteen mukaisiksi ja kansainvälisesti hyväksyttäviksi. Hankkeessa on mukana kaikissa vaiheissa myös asiaankuuluvia virastoja, sekä julkista että yksityistä sektoria, kansliapäällikkö lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.