Tuleva viikko Thaimaan uutisissa: Covid-keskus tapaamaan Thaimaan passia, yöelämää ja muuta

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa katsomme parhaita kehittyviä tarinoita ja asioita, joita seurataan ensi viikolla. Keskitymme tapahtumiin toukokuun 2022 kolmannella viikolla, joka päättyy toukokuussa 21. päivä, 2022.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, lukijamme voivat saada nopean kurkistuksen Thaimaan, Bangkokin, Phuketin ja Pattayan tärkeimmistä tarinoista sekä seurata ja seurata tulevaa viikkoa toimitustiimimme valinnan mukaan. . Mennään suoraan asiaan viikon suurimpien uutisten kera ja mitä tärkeitä tarinoita seurata ja etsiä tällä viikolla, jotka todennäköisesti näkevät jatkokehitystä:

1. Alkoholikielto ja uskonnollinen vapaapäivä sunnuntaina 15. toukokuuta

Huomenna, sunnuntaina 15. toukokuuta 2022, on Thaimaassa (Visakha Bucha) uskonnollinen juhlapäivä, erittäin tärkeä päivä buddhalaisille.

Tämän seurauksena monet thaimaalaiset vierailevat temppeleissä, tekevät ansioita, osallistuvat seremonioihin ja saarnoihin sekä muihin uskonnollisiin toimiin. Tärkeää on, että kuten kaikki tärkeimmät uskonnolliset juhlapäivät Thaimaassa, tästä tulee kuiva päivä. Alkoholin myynti on kiellettyä myös lähikaupoissa ja supermarketeissa. Myös baarit, jotka ovat teknisesti tällä hetkellä suljettuina valtakunnallisesti ja toimivat joka tapauksessa muutettuina ravintoloihin, suljetaan.

Tavalliset ravintolat ja hotellit ovat avoinna, mutta ne eivät saa laillisesti myydä alkoholia. Maanantai, 16. toukokuuta, on pyhäpäivänä valtion juhlapyhien vuoksi, ja toimistot, kuten Maahanmuuttovirasto, ovat kiinni, mutta maanantaina ei ole alkoholikieltoa.

2. Covid-19-tilanteenhallinnan keskus tai CCSA tapaamaan perjantaina 20. toukokuuta monista tärkeistä asioista

Lukijoiden, jotka ovat kiinnostuneita esimerkiksi yöelämän laillisesta avaamisesta tai laajalti epäsuositun Thailand Pass -järjestelmän mahdollisesta helpottamisesta, kannattaa valmistautua seuraamaan tätä tapaamista tarkasti.

Esityslistalla ovat keskustelut Thailand Passista, kansallisen Covid-19-varoituksen alentamisesta, mikä mahdollistaisi enemmän avautumisen, baareista ja viihdepaikoista, maakunta- ja saarikohtaisista vyöhykerajoituksista sekä mahdollisesti hätäpäätöksestä.

Tietenkään tässä kokouksessa ei luvata tapahtua mitään, eikä ole takeita siitä, että muutoksia tehdään normaalisti. Covid-19-tapausten vähentyessä valtakunnallisesti Thaimaassa on kuitenkin erittäin todennäköistä, että rajoituksia kevennetään entisestään. Joitakin rajoituksia, kuten ulkona käytettävää maskia, ei kuitenkaan todennäköisesti muuteta vielä kansanterveysministeriön mukaan. Tämä siitä huolimatta, että politiikka on laajalti epäsuosittua erityisesti ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa.

Viikko lupaa olla mielenkiintoinen ja Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha on myös palaamassa Yhdysvalloista. Kiitos tuestanne ja lukijakunnastanne!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/