Buakaw Banchamekin johtama Thaimaan potkunyrkkeilyjoukkue voitti kaksi kultamitalia 31. SEA Gamesissä

Kansallinen -

Buakaw Banchamek, maailmankuulu Muay Thai -taistelija, johti Thaimaan potkunyrkkeilyjoukkueen kahteen kultamitaliin, neljään hopeamitaliin ja kuuteen pronssimitaliin meneillään olevissa 31. SEA (Kaakkois-Aasia) -otteluissa Vietnamissa.

Buakaw Banchamek eli luutnantti Sombat Banchamek on thaimaalaisen potkunyrkkeilyjoukkueen tiimipäällikkö 31. SEA Gamesissa. Hän paljasti lehdistölle tänään 14. toukokuuta olevansa iloinen siitä, että nuoret urheilijat voittivat SEA Gamen mitalit. Huolimatta siitä, että se oli amatööriliiga, joka erosi ammattiliigasta, jossa hän oli kokenut, hän oli tehnyt kaiken voitavansa kouluttaakseen opetuslapsiaan.

"Tämä on suuri saavutus minulle ja nuorille urheilijoille, koska kukaan ei olisi voinut ennustaa lopputulosta. Minun on sanottava, että on hieman vaikeaa ruokkia oppilaitani olemaan yhtä hyviä kuin minä, mutta nämä lapset ovat kaikki erittäin päteviä, tottelevaisia ​​ja energisiä, joten pystyn nostamaan heidät takaisin joka kerta. Olen niin ylpeä joukkueestani." Buakaw Banchamek sanoi. 

Lisäksi hän kertoi leikkimielisesti lehdistölle, että hän kutisi taistella itsekseen valvoessaan joukkueensa otteluita. Jos Thaimaan potkunyrkkeilyliitto edelleen luottaisi häneen, Buakaw sanoi olevansa valmis valmentamaan uudelleen. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/