Pattayan poliisi valvoo tiukasti, että paikat ovat auki laillisten keskiyön sulkemisaikojen jälkeen alkoholin tarjoilua varten, alkoholikielto sunnuntaina uskonnollisen loman vuoksi tänä viikonloppuna

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan poliisi kiersi paikkoja ympäri Pattayaa keskiyön aikoihin viime yönä 13. toukokuuta 2022 varmistaakseen, että alkoholijuomien laillista sulkemisaikaa keskiyön noudatetaan.

Pattayan poliisipäällikön Kunlachart Kunllachain mukaan paikalliset asukkaat Keski-Pattayassa, erityisesti Tree Townin markkinoiden ympäristössä, ovat väitetysti valittaneet kovaäänisestä musiikista ja paikoista, jotka ovat avoinna puolenyön jälkeen. Lisäksi poliisi halusi muistuttaa asukkaita uskonnollisesta juhlapäivästä sunnuntaina 15. toukokuuta, joka tulee olemaan täydellinen alkoholin myyntikielto.

Tämän seurauksena viranomaiset kiersivät tänä aamuna Tree Townissa, Soi Buakhaossa, LK:n metrossa ja muilla alueilla varmistaakseen sulkemisajan noudattamisen. Muutamia pehmeitä varoituksia lukuun ottamatta päällikön mukaan noudattaminen oli korkea ja yrittäjät ilmoittivat ymmärtäneensä nykyisen sulkemisajan, vaikka he eivät olisikaan olleet sitä mieltä.

TPN huomauttaa, että sulkemisajoista on keskusteltu viime aikoina raivokkaasti Pattayassa yritysten omistajien kanssa, jotka haluavat pidentää sulkemisaikaa Covid-19:ää edeltävään tuntiin noin klo 1–4 viihdealueista riippuen. Nykyisen laillisen ajan määrää kuitenkin kansallinen Covid-19-tilanteen hallinnan keskus eli CCSA, ja Pattayan erityinen hallinnollinen asema, joka mahdollistaa myöhemmän yöelämän sulkemisen, on väliaikaisesti keskeytetty (yli kahdeksi vuodeksi) hätäasetuksen nojalla, jolla valvotaan tilannetta. Covid-19 Coronavirus.

CCSA:n on määrä kokoontua perjantaina 20. toukokuuta, ja esityslistalla on kuulemma keskustelu yöelämän laillisesta avaamisesta uudelleen, koska se on teknisesti edelleen suljettu ja toiminut muunnetuina ravintoloihin 10. huhtikuuta 2021 lähtien.

Mitä tulee uskonnolliseen sunnuntaihin, alkoholikielto alkaa tänään keskiyöstä lauantaina keskiyöhön sunnuntaina 15. päivänä. 16., maanantai, on valtion vapaapäivä, mutta ei alkoholikieltopäivä. Tämä kielto koskee myös supermarketteja ja lähikauppoja, ja se on täydellinen myyntikielto.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/