Koh Larnin huoneet ovat täynnä tämän pitkän lomaviikonlopun aikana, sanovat hotellioperaattorit

Koh Larn, Pattaya -

Hotellioperaattori kertoi TPN Medialle, että Koh Larnin huoneet olivat täynnä yli 10,000 XNUMX vierailijaa päivittäin näiden neljän peräkkäisen loman aikana.

TPN:n toimittajat raportoivat suuresta määrästä kotimaisia ​​ja kansainvälisiä turisteja, jotka kerääntyivät Koh Larniin pidennetyn lomaviikonlopun aikana 13.–16. toukokuuta. Jokaisen lautta-aseman kerrotaan auttavan useita tuhansia ihmisiä koko päivän. 

Kerrottiin myös, että kaikki Koh Larnin huoneet olivat täynnä. Saarella toimiva hotellioperaattori Kanchanop Sukkee kertoi TPN Medialle, että useat turistit, jotka eivät löytäneet huonetta, olivat pettyneitä ja joutuivat muuttamaan suunnitelmiaan tehdä lyhytaikaisia ​​aktiviteetteja ennen saarelta lähtöä. Koh Larnilla oli vain 2,000 10,000 huonetta, mutta kävijöitä oli XNUMX XNUMX päivässä, mikä ylitti huomattavasti hotellin kapasiteetin, Kanchanop sanoi. 

Monet turistit olivat kuulemma yllättyneitä, että saari oli niin kiireinen, ensisijaisesti huomauttaa TPN, Bangkokin alueen kotimaisten matkailijoiden kanssa.

Tänä viikonloppuna on sunnuntaina uskonnollinen vapaapäivä, jonka aikana paikallisissa temppeleissä ja uskonnollisissa paikoissa on myös vilkasta liikennettä mutta on myös "kuiva" päivä, jossa on kansallinen alkoholin myyntikielto. Se ei kuitenkaan näytä estävän kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​matkailijoita suuntaamasta viikonlopuksi rannoille ja saarille.

Lisäksi 1. toukokuuta lähtien Pattayalle ja Koh Larniin on saapunut kasvava määrä ulkomaisia ​​turisteja, mikä johtuu aiemman Test and Go -ohjelman poistamisesta, joka vaati ulkomaalaisilta vierailijoilta Covid-19-testejä ja riskikaranteenin. Kun tämä pelko on poistettu, monet turistit ovat palaamassa, etenkin Intian kansalaiset huomauttivat Koh Larnin toimijoista. Valitettavasti turistien määrän kasvaessa Paikallinen rikollisuus on myös lisääntynyt Pattayalla, vaikka poliisi on ilmoittanut työskentelevänsä epäiltyjen kiinni saamiseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.