Golf: Kotikaupungin sankari Patty Tavatanakit kärki Aramco Team Seriesin ensimmäisen päivän jälkeen – Bangkok; Team Hillier johtaa neljää palloa

12. toukokuuta Bangkok: Thaimaan Patty Tavatanakit johtaa 1 miljoonan dollarin sarjaa Aramco Team Series – Bangkok yhdellä avauskierroksen kuuden alle parin jälkeen Thai Country Clubilla.

Maailman numero 13 käytti kotiedusta parhaansa ja sijoittui yhden espanjalaisen tähti Ana Pelaezin edellä perjantain toiselle kierrokselle.

Team Hillier, kapteenina australialainen Whitney Hillier ja jossa Chonlada Chayanun pelaa kotikenttäänsä, Suomen Krista Bakker, ja amatööri Pattanan Amatanon johtavat turnauksen neljän pallon puolivälissä karstauksen jälkeen. päivän alin -16.

"Se oli todella hauskaa", sanoi Tavatanakit, vuoden 2021 LPGA Rookie of the Year. „Pidin kierrokseni hyvin. Joukkueen muoto on hieman erilainen. Se, että voi leikkiä kaikkien kanssa samaan aikaan ja tehdä birdietä, kannustaa heitä, on todella hyvä tunne.

“Se on muoto, joka rentouttaa sinut. Olin todella rauhallinen tänään ja minusta tuntui, että virheet olivat kunnossa, koska minulla oli myös muita ihmisiä [tukemassa].

Pelaajahotellin sijaan Tavatanakit oleskelee perheensä luona Bangkokissa tällä viikolla – ja hänen laukussaan on kotoa kotoisin oleva ystävä Dan.

Kysyttäessä, tuoko kotikaupungin sankareihin kuuluminen mukanaan ylimääräistä pelipainetta, 22-vuotias lisäsi: "Haluan pärjätä hyvin kaikkialla, missä pelaan. Suhtaudun jokaiseen viikkoon aivan kuten normaaliin tapahtumaan riippumatta siitä, missä olen, joten olen täällä vain pelaamassa toista turnausta. 

“Tänään luin vihreitä todella hyvin. Olin itse asiassa yllättynyt siitä, että en todellakaan saanut enemmän oikeita lukuja tai oikeita taukoja harjoituskierroksilla, mutta tänään olin mielestäni hieman keskittyneempi ja Dan auttoi minua todella.

Breakout espanjalainen tähti Ana Pelaez istuu taaksepäin varsin merkittävän avauspäivän jälkeen, ilman bogey-free 67:ää.

24-vuotias saapui Thaimaan pääkaupunkiin vasta tiistai-iltana varmistuttuaan myöhäisen sisäänpääsyn miljoonan dollarin tapahtumaan Madridin Ladies Openin kuuden lyöntivoittonsa jälkeen.

Myrskyjen viivästyessä hänen keskiviikon iltapäiväharjoituksia, Pelaez – joka ajoi viisi tuntia ja kesti sitten kolme lentoa 24 tunnin aikana päästäkseen Bangkokiin – saapui Thai Country Clubille tänä aamuna pelattuaan vain sen yhdeksän reikää ja kävellen. reikien 10-13 väylät.

Sinä iltana hän käytti Google Earthia nähdäkseen, mitä hän vastustaa radan sulkeessa viisi reikää. Tänään hän lopetti birdie-birdie-birdie hämmästyttävällä viiden alle parin.

"Rehellisesti sanottuna olen sanaton", Pelaez sanoi. “Minulla oli hieno kierros. Minulla oli erittäin hauskaa. Minun piti olla kärsivällinen, koska aloitin par, par, par, birdie, par, birdie – sitten en saanut uutta birdietä ennen kuin reikä 16. Ja sitten lopetin kolmella peräkkäin, joten olen erittäin onnellinen . Itseluottamusta huomiseen.

“Olen vain iloinen, että saimme kaiken paikoilleen ja että olen täällä. En voi uskoa, että olen todella hereillä niin paljon matkustamisen ja kaikkien tunteiden jälkeen. Minun pitäisi olla hukassa, mutta olen hyvä!â€

Team Whitney Hillierillä on oma yhden laukauksen etunsa Aramco Team Seriesin – Bangkokin 500,000 XNUMX dollarin joukkuekilpailun – päätöspäivänä.

Heidän 16-vuotiaidensa kokonaismäärä riitti antamaan heille ohuen edun perjantain ratkaisevalle viimeiselle kierrokselle. 

"Teimme juuri birdietä aikaisin", sanoi australialainen Whitney, joka on puoliksi thaimaalainen. “Meillä oli hyvä meininki ja kaikki hyytelivät melko hyvin – kaikki nauroivat ja iloisia. Eli hyvä joukkue. Pelasimme hyvin.â€

Team Simmermacher – Magdalena Simmermacher (ARG), Charlotte Liautier (FRA), Isabella Deilert (SWE) ja amatööri Sirapob Yapala – ovat 15 alle parin, yhden edellä Skotlannin Kylien kapteenina olevia joukkueita. Henry ja Patty Tavatanakit.

Aramco Team Series – Bangkok jatkuu huomenna, sillä sen joukkueen muodon viimeinen päivä ja toinen kolmesta kierroksesta 500,000 XNUMX dollarin henkilökohtaisessa kilpailussa.

Saat lisätietoja osoitteesta www.aramcoteamseries.com 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/