Golf: Australian Whitney Hillierin kapteenijoukkue voittoon Aramco Team Seriesissa – Bangkokissa; Patty Tavatanakit johtaa kahdella henkilökohtaisen kilpailun viimeiseen päivään

13. toukokuuta Bangkok:

 Australialais-thaimaalainen tähti Whitney Hillier voitti sekanelipallonsa kolmen laukauksen voittoon Ladies European Tourin debyyttisarjassa Aramco Team Seriesissa – julkisen investointirahaston esittämässä Bangkokissa.

Team Hillier, kapteenina australialainen, jonka äiti on thaimaalainen, jota johtaa yksi vahvan avauskierroksen jälkeen Hillier, tallikaveri Krista Bakker Suomesta ja ryhmän amatööripelaaja, Bangkokin liikemies Pattanan Amatanon.

Kuitenkin se oli joukkueen kolmas ammattilaispelaaja ja toinen Bangkokin paikallinen, Chonlada Chayanun, joka johti hyökkäystä perjantain ratkaisevana päivänä ampuen viisi alle par 67:n auttamaan varmistamaan nelipallon voiton ensimmäisessä ATS:ssä. kauden tapahtuma.

"Olen niin ylpeä tiimistäni", Hillier sanoi saavuttuaan ensimmäisen voiton kymmenen vuoden aikana, kun hän kilpaili Ladies European Tourilla.

“Jopa eilisen aamun alusta, meillä oli vain hyvä meininki. Kuten kaikki vain virtasi ja tietysti, pelasimme hienoa golfia, mutta meillä oli paljon hauskaa, joten se oli myös tärkeintä. 

„Olen vain hyvin, hyvin ylpeä joukkueestani. Tämän voiton saaminen on hyvin, hyvin erikoista.â€

31-vuotias lisäsi: "Tämä on kymmenes vuoteni Tourilla, ja ensimmäinen voittoni joukkuetapahtumassa on aika siistiä. Se on uskomatonta. Kyllä, rakastin joka minuuttia. Olen ollut kärsivällinen, mutta se on odottamisen arvoista. Minäkin odotan nyt innolla huomista!â€

Joukkuekaveri Chonlada Chayanun – jonka kotirata on turnausrata, Thai Country Club – sanoi: ”Kaikki oli täydellistä tänään. Tein niin monta paria ja minulla oli kahdeksan birdietä, joten se oli salaisuuteni!

– Sain niin paljon hyvää energiaa joukkueeltani. He ovat todella tukevia, joten sain minut jatkamaan. Olen vain onnellinen. En koskaan ajatellut voittaa, ja teimme sen joukkueena, joten todella onnellisia. Olen niin ylpeä joukkueestani.â€

Tämä oli toinen Aramco Team Series -voitto Krista Bakkerille, joka voitti viime vuoden sarjan päätöstapahtumassa Jeddassa.

"On hienoa olla täällä taas", sanoi 28-vuotias suomalainen. “Meillä oli niin hauskaa, ja kuten Whitney sanoi, aloimme eilen leikkimään heti ja aloimme tehdä birdietä.

“Tämä voitto oli hieman erilainen [Jeddahista], sillä Saudi-Arabiassa meillä oli pudotuspeli. Mutta se on hyvin erikoista ja on hienoa olla täällä voittamassa Bangkokissa.â€

Joukkue jakaa leijonan osan Aramco Team Series - Bangkokin 500,000 500,000 dollarin joukkuepalkintorahastosta, kun taas lauantain päätöskierros ratkaisee tapahtuman henkilökohtaisen kilpailun, joka myös jakaantuu. XNUMX XNUMX dollarin palkintorahaa.

Thaimaalainen tähti Patty Tavatanakit johtaa sitä yhdeksän alle parin – kaksi lyöntiä ennen Englannin Felicity Johnsonia ja belgialaista Manon De Roeyta.

“Tunnen oloni melko hyvältä,†sanoi World #13 Tavatanakit, joka oli vakaasti vakuuttunut voivansa pelata paljon paremmin kuin perjantai-iltapäivänä kolme alle par 69:ään. tulostaulukko on aina mukava tunne. Jos mikä, se antaa minulle hieman itseluottamusta, että jätin paljon pois ja paljon asioita voitaisiin parantaa huomenna.

– Minulla ei vain ollut oikeaa virtausta, vauhtia. Mutta olin tavallaan kärsivällinen ja pari puttia putosi lopussa, joten se auttoi paljon.

Aramco Team Series – Bangkok huipentuu huomenna, kun 60 parasta pelaajaa ja tasapelit kohtaavat sen yksilöllisen muodon päätteeksi, jossa suuria nimiä ovat mm. Anne van Dam (NED) ja Ariya Jutanugarn (THAI) ) istu tiiviisti kolmen johtavan takana. 

Saat lisätietoja osoitteesta www.aramcoteamseries.com

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/