Thaimaan kansanterveysministeriö ehdottaa Covid-19 kansallisen hälytyksen laskemista tasolta 3 tasolle 2 seuraavassa Covid-keskuksen kokouksessa

KUVA: BMA Health

Bangkok -

Thaimaan kansanterveysministeriö suunnittelee ehdottavansa kansallisen Covid-19-hälytyksen laskemista tasolta 3 tasolle 2 Covid-19-tilanteenhallinnan keskuksen (CCSA) seuraavassa kokouksessa ensi perjantaina 20. toukokuuta.

Kansliapäällikkö Kiattiphum Wongrachit kertoi Associated Pressille, että hälytyksen alentamisen on oltava sopusoinnussa kansallisten ehkäisevien toimenpiteiden kanssa. Tästä syystä asiasta on keskusteltava CCSA:n yhtiökokouksen kanssa hyväksyttäväksi. Mutta nyt tautivalvontaministeriö harkitsee, oliko ehdotus valmis ja pitäisikö se esitellä CCSA:n yleiskokouksessa 20. toukokuuta.

TPN Media huomauttaa, että taso 2 tarkoittaa, että yleisö voi pääosin jatkaa elämäänsä lähes normaalisti kuin ennen Covidia. Ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä kevennetään ja yrityksiä avataan uudelleen tai ne toimivat kokonaan. Tämä voi sisältää viihdepaikkojen (laillisen) palauttamisen ja joitain lievempiä toimenpiteitä ulkopuolisissa paikoissa, kuten puistoissa ja rannoilla, kuten maskien käyttö tietyissä ympäristöissä.

TPN-media tiedottaa täydellisesti tulevasta suuresta kokouksesta 20. toukokuuta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.