Pattayan vaalilautakunta ennustaa, että 70 prosenttia Pattayan yli 78,000 22 rekisteröidystä äänestäjästä äänestää uutta pormestaria XNUMX. toukokuuta.

Pattaya -

Chonburin vaalilautakunta ennusti, että 70 % Pattayan 78,415 22 äänestäjistä äänestäisi tulevissa pormestarin vaaleissa 1,000. toukokuuta. He paljastivat myös, että heitä tönäisi äänen ostaja, jonka väitettiin maksavan XNUMX XNUMX bahtia jokaisesta äänestä. 

Chonburin vaalilautakunta järjesti vaalikampanjan eilen 12. toukokuuta Amari Pattaya -hotellissa muistuttaakseen Pattayan äänestäjiä kaupungin ensimmäisistä pormestarivaaleista lähes kymmeneen vuoteen 22. toukokuuta. Monet asiaankuuluvat viranomaiset osallistuivat tapahtumaan.  

Vaalitoimikunnan sihteerin Sawang Boonmeen mukaan hän kehotti kaikkia virkamiehiä ryhtymään ylimääräisiin varotoimiin liiallisia äänestyslippuja vastaan, jotka olivat ongelmallisia viime vaaleissa. Hän korosti, että näissä vaaleissa ei saa olla virheitä. 

Pol. Kapteeni Chanin Noilek sanoi, että Pattayan korkea virkamies tönäisi häntä nimettömästä äänen ostajasta, joka maksoi 1,000 XNUMX bahtia jokaisesta äänestä, sekä joistakin ehdokkaista, jotka ylittivät vaalijulisterajan. Pattayan poliisipäällikkö oli tietoinen näistä huolenaiheista ja tutki niitä, poliisi sanoi.  

Toinen vaalitoimikunnan viranomainen, Witchuda Mekanuwong, kertoi The Pattaya Newsille, että äänestäjiä on yhteensä 78,415 146 4 äänestyspaikasta. Kaupunginjohtajaehdokkaita on 73 ja valtuuston jäsenehdokkaita 70. Äänestysliput on jo painettu, ja ne ovat hänen mukaansa pormestarinvaaleissa sinisiä ja valtuuston jäseniä oranssit. Hän sanoi, että tavoitteena oli saada XNUMX prosenttia äänestäneistä äänestämään.  

Paraati, konsertti ja mielenosoitus järjestettiin myös eilen iltapäivällä, 12. toukokuuta, Pattaya Beach Roadilla kannustamaan äänestäjiä äänestämään 22. toukokuuta sekä tarjoamaan viihdettä turisteille.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.