Päihtynyt naismoottoripyöräilijä kuoli törmättyään autoon ajaessaan väärään suuntaan Chonburissa, hänen moottoripyöränsä katkesi puoliksi

Ban Buengin alue, Chonburi -

49-vuotiaan naisen ilmoitettiin kuolleen, kun hän törmäsi sedaniin ja toisen auton alle ajaessaan väärään suuntaan yöllä Chonburissa.

Eilen, 11. toukokuuta, varhain aamulla, Ban Buengin poliisiaseman tarkastaja Wutthipong Talam sai ilmoituksen kuolemaan johtaneesta liikenneonnettomuudesta Nong Chak – Phanat Nikhom 349 -tiellä Nong Chakin osa-alueella, Ban Buengin alueella, Chonburissa. Paikallisten asukkaiden mukaan onnettomuus tapahtui vaarallisessa mutkassa, jossa on aiemmin kuollut useita.    

 

Wanpen Udomsamut, 49-vuotias naiskuljettaja, kuoli tapahtumapaikalla vakaviin vammoihin. Hänen henkilöllisyystodistuksensa osoitti, että hän asui Ban Buengin alueella, Chonburissa. Hänen puoliksi murtunut musta Isuzu-moottoripyöränsä ja puhelimensa löydettiin 10 metrin päästä hänen ruumiistaan. 

Kysyessään uhrin 47-vuotiaalta ystävältä Supawadee Thaopoolilta, joka oli ajanut toista moottoripyörää ystävänsä lähellä, hän kertoi, että hän ja hänen kuollut ystävänsä tulivat juuri juhlista. Hän myönsi onnettomuushetkellä rattijuopumuksesta, rattijuopumuksesta ja väärästä ajosta. Hän käski ystäväänsä hidastaa vauhtia, mutta hänen ystävänsä ei kuunnellut ja yhtäkkiä menetti pyöränsä hallinnan ja törmäsi sedaniin, jonka jälkeen seuraava auto murskasi hänet. Sedanin kuljettaja ei paennut ja soitti poliisille, Supawadee kertoi.   

25-vuotias sedanin kuljettaja Wichaya Sonsaeng oli shokissa ja kertoi poliisille, että onnettomuuspaikka oli S-kaarta ja kuollut nainen ajoi väärään suuntaan ja törmäsi häneen. Poliisi kuvaili häntä erittäin yhteistyöhaluiseksi, eikä lehdistön aikana ollut nostettu syytteitä.

Naisen ruumis toimitettiin ruumiinavaukseen.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.