Pattaya isännöi "Bikini Beach Race 2022" -kilpailua 29. lokakuuta

Pattaya —

Haluamme muistuttaa sinua etukäteen "Bikini Beach Race 2022" -kilpailusta 29. lokakuuta — Pattayan kuumin tapahtuma!

Pattaya “Bikini Beach Race 2022†on juoksukilpailu Pattayan rannalla, jossa pääset juoksemaan olkapäitä vastaan ​​monien vaikuttajien kanssa ja katsomaan viileää musiikkiesitystä juoksun päätteeksi.

Tarkista tapahtuman tiedot täältä: Bikini Beach Race 2022

Jälleen, tapahtuma on suunniteltu pidettäväksi 29. lokakuuta Pattaya Beachillä Central Pattaya -ostoskeskuksen edessä. Muista merkitä se kalenteriisi!

TPN huomauttaa, että kaikkia tämän vuoden tapahtuman yksityiskohtia ei ole vielä julkaistu.

Korjausilmoitus: Tämän artikkelin alkuperäisessä versiossa todettiin, että tapahtuma on suunniteltu pidettäväksi 9. lokakuuta. Varsinainen päivämäärä on 29. lokakuuta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.