Italialainen mies, jonka kerrotaan olevan suosittu paikallinen kokki, kuoli moottoripyöräonnettomuudessa Pattayalla

Pattaya -

  40-vuotias italialainen kuljettaja on julistettu kuolleeksi moottoripyöräkolarissa Pattayan alueella tänään puolenyön jälkeen (11. toukokuuta).th).

Pattayan poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 0 Jomtien Second Roadilla Nongpruessa, Banglamungissa. Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle pian sen jälkeen.

40-vuotiaan italialaisen moottoripyöräilijän (The Pattaya News ei pidä hänen nimeään odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta) ruumis löydettiin kuvapuoli alaspäin vaurioituneen sähköpylvään läheltä vuotavan voimakkaasti. Vaurioitunut moottoripyörä löydettiin läheltä tieltä. Uhri ei ollut käyttänyt moottoripyöräilykypärää.

Silminnäkijät kertoivat The Pattaya Newsille, että uhri ajoi erittäin suurella nopeudella ennen kuin menetti hallinnan ja törmäsi sähköpylvääseen. Uhrin ystävät ovat kertoneet TPN:lle, että mies oli kokki suositussa italialaisessa Jomtien-ravintolassa ja paikallisessa italialaisessa yhteisössä hyvin tunnettu ex-pat. TPN esittää surunvalittelunsa hänen ystävilleen ja perheelleen.

Pattayan poliisi tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa tarkistaakseen onnettomuuden olosuhteet, mikä on näissä tapauksissa normaali menettely.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.