Thai Youth Networkin koordinaattori vastustaa jyrkästi vieraanvaraisuusehdotuksia laillisten juoma-aikojen pidentämisestä ja iltapäivän alkoholin myyntikiellon poistamisesta

Kanchanaburi -

  Teerapat Kahawong, Youth Network Against Drinkers Networkin koordinaattori, vaati tiukkaa viiden vuoden sulkemista viihdepaikoille, jotka rikkovat alkoholisääntöjä, ja vastusti yöelämän ja viihdealan ehdotusta juomaajan pidentämisestä yrittäjien ja ongelmien vähentämiseksi. Asiakkaat.

Hänen lausuntonsa tuli sen jälkeen, kun poliisi ratsasi Kanchanaburin torilla, jossa löydettiin muutettu ravintola, jonka kerrottiin myyneen alkoholijuomia alaikäisille alaikäisille säännöllisesti.

Verkoston koordinaattori vaati sitten maakunnan kuvernööriä määräämään vakavan rangaistuksen, vähintään viiden vuoden tilapäisestä sulkemisesta, jos se rikkoo muutettuja ravintoloita tai baareja. Ja jos jokin tapahtumapaikka on lähellä oppilaitosta, se on suljettava pysyvästi.

Hän vastusti myös jyrkästi thaimaalaisten yöelämän ja viihdealan toimijoiden ehdotusta laillistaa juomat klo 2 välisenä aikana. ja klo 00 perustelemalla, että se aiheuttaisi vain lisää ongelmia yhteiskunnalle ja laki oli jo järkevä. TPN huomauttaa, että noin viisikymmentä vuotta voimassa ollutta lakia on viime aikoina kritisoinut voimakkaasti ravintola-ala, erityisesti matkailualueilla, sanoen, että sitä pitäisi muuttaa tai poistaa matkailualueilla ja että turistit eivät ymmärtäneet, miksi he voisivat ei juo alkoholia laillisesti iltapäivällä lakia noudattavissa paikoissa. TPN huomauttaa kuitenkin myös, että tämän säännön täytäntöönpano on parhaimmillaankin vaihtelevaa ja epäjohdonmukaista.

KUVA: Police Thailand News

Teerapat lisäsi: ”Tämän direktiivin ei pitäisi vaikuttaa paikkaan, joka on noudattanut tiukasti lakia ja myynyt alkoholia laillisesti laillisille asiakkaille. Haluan kiittää ja rohkaista sääntöjä noudattaneita toimijoita."

”Ja haluan vastustaa ehdotusta alkoholimyynnistä klo 2-00. koska se aiheuttaisi enemmän ongelmia ja oli parempi myydä laissa säädettyjen sääntöjen mukaan, Teerapat päätti.

Teerapat vastusti myös laillista juoma-ajan pidentämistä matkailualueilla, kuten Phuketissa ja Pattayassa, niin myöhään kello 4 asti, ja totesi, että hänen organisaationsa piti keskiyötä riittävän myöhään ja myöhemmät tunnit toivat vain lisää yhteiskunnallisia ongelmia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/