Väitetty humalainen ulkomaalainen joutui auto-onnettomuuteen kuuluisten thaimaalaisten entisten Youtubereiden kanssa Pattayan alueella

Bang Lamung -

Väitetty humalainen ulkomaalainen joutui auto-onnettomuuteen kuuluisten thaimaalaisten entisten Youtubereiden kanssa Bang Lamungissa. Ulkomaalaisen kerrotaan vastustaneen alkoholitestiä onnettomuuspaikalla. 

Klo 01.30 tänään, 10. toukokuuta, apulaistarkastaja Thanongsak Inphadung Chonburin poliisiasemalta sai ilmoituksen auto-onnettomuudesta, jossa oli mukana kolme autoa ja useita loukkaantuneita uhreja risteyksessä Soi Siam Country Clubilla, Nong Pruen osa-alueella, Bang Lamungissa, Chonburissa. .

Poliisi löysi pronssisen MG-sedanin, jonka etuosa oli purettu. Kuljettaja tunnistettiin Yee Hoi Wongiksi. Toinen ajoneuvo oli valkoinen Mazda BT 50 -avolava, joka kuului 49-vuotiaalle kuljettajalle Jarapas Sirirakille. Viimeinen auto oli Honda Civic -sedan, jonka kuljettajaksi tunnistettiin Panuwat Sirichai tai "Meng Pakdam" ja Tada Boonphan tai "Est Romklao". Raportin mukaan kaksikko oli tunnettuja entisiä vankeja ja Youtubereita. Kaikki uhrit loukkaantuivat lievästi.  

Panuwatin lausunnon mukaan hän odotti vihreää valoa risteyksessä, kun hän yhtäkkiä kuuli perässään auton jarruttavan ja törmäsi perään hänen takanaan olleen lava-autoon. Kun hän poistui autosta, hän näki, että Yee Hoi Wong, jonka hän väitti olevan raskaasti humalassa, oli se, joka aiheutti onnettomuuden ja törmäsi kahteen muuhun ajoneuvoon.    

Toisen uhrin, Jarapasin, mukaan hän kuvaili samoja yksityiskohtia ja vahvisti, että hänen mukaansa Yee Hoi Wong oli humalassa. Jarapas sanoi, ettei hän tuntenut kuuluisia YouTubereja ja oli yllättynyt nähdessään, että monet ihmiset pyysivät heiltä kuvia onnettomuuspaikalla.

Aluksi apulaistarkastaja Thanongsak Inphadung pidätti Yee Hoi Wongin odottamaan veren alkoholimittauksen tulosta, koska hänen kerrottiin vastustavan alkoholitestiä onnettomuuspaikalla. Tarkastaja sanoi kuitenkin tarkistavansa turvamateriaalin, jotta se olisi reilua kaikille osapuolille.

Wong kieltäytyi puhumasta lehdistölle onnettomuuspaikalla. Ei ollut selvää, oliko hän saanut asianajajan palveluita tänä iltapäivänä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.