Kolmesataa tuhatta turistia saapuu Thaimaahan Test&GO:n poistamisen jälkeen, hallituksen tiedottaja sanoo

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Thaimaan hallituksen tiedottaja paljasti eilen, 9. toukokuuta, että Thaimaahan on saapunut yli kolmesataa tuhatta turistia sen jälkeen, kun Test and Go poistettiin 1. toukokuuta. 

Hallituksen tiedottajan Thanakorn Wangboonkongchanan mukaan pääministeri kenraali Prayut Chan-ocha oli iloinen yli kolmensadan tuhannen kansainvälisen turistin tulvasta, joka saapui kuningaskuntaan viimeisen viikon aikana epäsuositun Test and Go on:n poistamisen jälkeen. 1. toukokuuta Center for COVID-19 Situation Administration tai CCSA.

Lisäksi Thaimaassa odotetaan vierailevan vielä kolmesataa tuhatta turistia kuukausittain toukokuusta syyskuuhun, kun taas vuoden lopussa lokakuusta joulukuuhun, joka on sesonkiaika, saatamme nähdä jopa miljoona turistia kuukaudessa, Thanakorn totesi.   

”Pääministeri on jo ohjeistanut kaikkia asianomaisia ​​osastoja ja matkailualan toimijoita varautumaan tulevaan turistivirtaan. Työnantajien tulisi kouluttaa työntekijöitään matkailuun liittyvien taitojen kehittämisessä. Hän kuitenkin ehdotti myös kansalaisia ​​ja turisteja noudattamaan Covid-19-määräyksiä turvallisen ja nautinnollisen matkan takaamiseksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/