Thaimaan pääministeri onnittelee naapurimaita uudelleen avaamisesta, hallituksen tiedottaja sanoo

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri kenraali Prayut Chan-ocha onnitteli naapurimaita siitä, että ne pystyivät avautumaan uudelleen Thaimaan kanssa ja avaamaan lisää rajoja, hallituksen tiedottaja paljasti.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchanan tiedotteen mukaan pääministeri oli tyytyväinen, että eräät naapurimaat alkoivat avautua kansainvälisille turisteille. Malesia avasi 5. toukokuuta kolme rajaa, jotka liittyivät Narathiwatin maakuntaan, mukaan lukien Pengkalan Kubor - Taban raja, Bukit Bunga - Buketa ja Randao Panyang - Su-ngai Kolok. Jatkuva malesialaisten virta ohitti Su-ngai Kolokin rajan avauspäivänä, tiedottaja sanoi.

Thaimaalaisten, jotka haluavat ylittää Malesiaan, on oltava passi tai rajapassi, rekisteröidy sisään Mysejahtera-hakemus kaksi päivää etukäteen, ja saat vähintään kaksi annosta Covid-19-rokotetta. He voivat saada passin klo 7.00 - 07.00     

Eilen, 9. toukokuuta, Laos avasi virallisesti uudelleen jokaisen rajan ja salli turistit kaikista kansallisuuksista saapua, jos heillä on ATK-testitulos yli 48 tunnin ajalta tai todiste rokotuksesta. Tiedottaja sanoi, että Laos ja Thaimaa ovat veljesmaita, ja avautuminen vahvistaa maiden välistä läheisyyttä sekä vauhdittaa taloutta pääministerin suunnitelmien mukaisesti. Malesian ja Laosin maarajojen uudelleen avaaminen tasoittaa tietä täysimääräiselle ilmarajan avaamiselle lähitulevaisuudessa, tiedottaja päätti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/