Pattayan poliisi tapaa Pattaya Walking Streetin vartijoiden kanssa keskustellakseen odotettavissa olevan täydellisen avaamisen valmisteluista

Pattaya -

Pattayan poliisi tapasi Pattaya Walking Streetin vartijoiden kanssa eilen 10. toukokuuta keskustellakseen odotetun lähestyvän täydellisen avaamisen valmisteluista.

Tapaaminen pidettiin Stone Housessa Pattaya Walking Streetillä, ja siihen osallistui useita vanhempia poliiseja. Kokouksessa keskityttiin valmisteluihin, kuten kääntäjän hankkimiseen asiakasasioihin huolehtimaan turisteista, jotka vierailevat Walking Streetin paikoissa täydellisen uudelleenaukinnan jälkeen. 

Lisäksi poliisi pyysi vartijoita tarkkailemaan mahdollisia vaaratilanteeksi kärjistyviä tapauksia ja välttämään fyysistä konfliktia asiakkaiden kanssa positiivisen matkailukuvan säilyttämiseksi. Kokouksessa korostettiin myös, että on tärkeää pitää kirjaa jokaisesta vartijasta ja luoda "Cyber ​​Village Walking Street" -niminen Line-ryhmä raportoimaan Pattayan kävelykadulla havaituista ongelmista. 

”Koska monet Walking Streetin yritykset avautuvat lähes kahden vuoden pakkosulkemisen jälkeen, meidän on huolehdittava vierailijoista erityisesti turvallisuudesta. Tästä vastaavat vartijat, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa.” Pattayan poliisi sanoi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.