Pattaya, Thaimaan kuumimmat tarinat viime viikolta: Turistin kultainen kaulakoru ryöstetty ja paljon muuta

Hei kaikille rakkaille lukijoillemme ja tukijoillemme!

Seuraavat ovat korostettuja paikallisia huipputarinoitamme, jotka tapahtuivat alueellamme Pattayassa ja Chonburissa viime viikolla. Tarinoiden määrä voi vaihdella viikoittain ja käsittelemme kansallisia huipputarinoita erillisessä artikkelissa.

Toimitustiimimme valitsee tarinat, ja olemme koonneet ne tänne, jotta saat nopeasti ”selvityksen” siitä, mitä olet voinut jäädä paitsi alueeltamme. Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat sunnuntaista 1. toukokuuta 2022 sunnuntaihin 8. toukokuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan mitä tapahtui viime viikolla!

1. Pattayan poliisi jatkaa Walking Streetin tarkastuspisteitä ja pyytää vartijoita tarkkailemaan sopimattomia tapauksia

Walking Streetin vilkastuessa kotimaisten ja ulkomaisten matkailijoiden kanssa, poliisin tarkastuspisteet ovat palanneet!

Pattayan poliisi jatkaa Walking Streetin tarkastuspisteitä ja pyytää vartijoita tarkkailemaan sopimattomia tapauksia

2. Intialainen turisti Pattayassa sanoo, että transsukupuolinen varas vei kalliin kaulakorunsa Second Roadilla yössä

Tämä on kolmas kerta äskettäin, kun Pattayassa tapahtui halailu- ja varastamistapaus, jonka kohteena oli intialainen turisti, jonka väitetään olevan peräisin transsukupuolisesta henkilöstä. Pattayan poliisi kertoo edelleen jahtaavansa syyllisiä.

 

Intialainen turisti Pattayassa kertoo, että transsukupuolinen varas vei kalliin kaulakorunsa Second Roadilta yhdessä yössä

3. Pattaya Marine Business Committee harkitsee Pattayan lahden kelluvien ravintoloiden, vesiskootteripalvelujen, purjelautailun jne.

Yksi ehdotuksista on kieltää kaikki sellainen toiminta haitallista thaimaalaiselle kulttuurille, mikä tarkoittaa, että suuria "juhlatyyppisiä" aktiviteetteja veneessä todennäköisesti rajoitetaan.

Pattaya Marine Business Committee harkitsee Pattayan lahden kelluvien ravintoloiden, vesiskootteripalvelujen, purjelautailun jne. aloittamista laillisesti.

4. Iäkäs norjalainen mies löydettiin kuolleena Pattayan kodista, hänen uskotaan tehneen itsemurhan. Seinille ja muistilehtiöön on kirjoitettu aavemainen viesti

Poliisin ensimmäinen olettamus herätti melkoisen kiistan Facebook-uutissivullamme. Esitämme kuitenkin vilpittömät osanottomme. 

Iäkäs norjalainen mies löydettiin kuolleena Pattayan kodista, hänen uskotaan tehneen itsemurhan, seinälle kirjoitettuna aavemainen viesti

5. Suuri vitsi keskustella asianomaisten viranomaisten kanssa yöelämän laillisesta uudelleen avaamisesta, aukioloaikojen pidentämisestä Phuketissa, Pattayalla ja muilla matkailualueilla

Voisiko tämä vihdoin päättyä vuoden laillisen sulkemisen ja rajoitetun yöelämän ja viihteen avoimien paikkojen jälkeen kunnostettuja ravintoloita?

Iso vitsi keskustella asianomaisten viranomaisten kanssa yöelämän laillisesta uudelleen avaamisesta, aukioloaikojen pidentämisestä Phuketissa, Pattayassa ja muilla matkailualueilla

Siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos paljon tuestanne!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.