Neljä näkyvää Pattayan pormestarin ehdokasta järjestivät julkisen puheen ja väittelyn eilen illalla

Pattaya, Chonburi -

  Kolme näkyvää Pattayan pormestarin ehdokasta osallistui julkiseen keskusteluun, joka järjestettiin Terminal 21 -tavaratalon edessä Banglamungin alueella, kun taas Sonthaya Khunplumen perinnön ehdokas piti puheen samaan aikaan eilen Jomtien Beachillä, 7. toukokuuta.

Ehdokkaita keskustelussa olivat riippumaton ehdokas Sakchai Taenghor, Kittisak "Bob" Nilvattanathochai Pattaya Move Forward -ryhmästä ja Sinchai Wattanasatsaton Pattaya Unity -ryhmästä, kun taas toinen merkittävä ehdokas Poramase Ngampiches Rao Rak Pattaya -ryhmästä piti julkisen yksinpuheen klo. Jomtien Beach samaan aikaan keskustelun.

Keskustelutilaisuus käynnistyi Vision Show'lla, jossa kaikki ehdokkaat esittelivät visionsa ja politiikkansa, mitä seurasi Q&A-osio, jossa he vastasivat valittuihin kysymyksiin, jotka koskivat työryhmänsä politiikkaa, taloudellisia ja sosiaalisia ongelmia sekä matkailun kehittämispolitiikkaa.

Kolmas jakso oli 'Photo Debate', jossa ehdokkaiden piti keskustella Pattayan ongelmista kuvissa näkyvillä. Viimeinen osio oli "Lopullinen keskustelu", jossa kaikki ehdokkaat päättivät kantansa ja tulevaisuuden työohjeet kaupungin ongelmien ratkaisemiseksi.

Ehdokas nro 2, Sakchai Taenghor, mainitsi ensin aiemman kokemuksensa Bang Lamungin piiripäällikkönä, että Pattayalla oli edelleen monia ongelmia, joita ei saatu ratkaistua, mukaan lukien tulva-, talous- ja matkailuongelmat. Provinssin hallituksessa olleena Sakchai esitteli "Pattaya Power" -politiikan, joka kutsuu sekä suuren yleisön että kaikki sektorit osallistumaan hänen työryhmäänsä Pattaya Cityn ajamiseksi ja kaupungin ongelmien ratkaisemiseksi julkisesta näkökulmasta ja ihmisten kestävän kehityksen tarpeiden mukaisesti.

Pattaya Move Forwardin Kittisak “Bob” Nilvattanathochai esitteli puolueensa tärkeimmät linjaukset, joilla pyritään kiireellisesti etsimään ratkaisuja suuriin ongelmiin, mukaan lukien tieporaukset, tulvat, vanhusten elämänlaatu, terveydenhuolto, koulutus, joukkoliikennejärjestelmä, kotitalous, matkailu ja korruptio. Hän vauhdittaisi myös megaprojekteja, jotka olivat aiemmin pysähtyneet ja jotka ovat käyttäneet kansan veroja budjettina, mutta eivät kyenneet hyödyntämään niitä täysimääräisesti. Hän vaati, että hän ja Move Forward Party muuttaisivat Pattaya Cityn kauniiksi, puhtaaksi, hyväksi ympäristöksi ja turvalliseksi nuoremmille sukupolville kasvaakseen laadukkaasti.

Viimeinen ehdokas Sinchai Wattanasatsaton mainitsi yli 30 vuoden kokemuksensa matkailun kehittämisestä ja siitä, kuinka hänellä oli tietoa ja kykyä työskennellä sekä elinkeinoelämän että lääninhallituksen kanssa talouden ja matkailun kehittämiseksi tehokkaasti. Hän suunnitteli pääasiassa työskentelevänsä yksityisen matkailusektorin kanssa houkutellakseen kaupunkiin ulkomaisia ​​turisteja, kuten ennenkin, sillä yli 90 prosenttia kaupungin tuloista tuli matkailusta. Hän keskusteli myös suunnitelmasta laajentaa viihdepaikkojen "vyöhykejakoa" ja pidentää palveluaikaa klo 4.

Samaan aikaan Jomtien Beachillä Poramase Ngampiches Rao Rak Pattaya Groupista esitteli puolueen puitteet nimeltä "Parempi Pattaya" ja korosti 4 tavoitetta ja 15 politiikkaa paremman Pattayan kaupungin kehittämiseksi. Sonthaya Khunplume, Pattayan entinen pormestari ja johtaja Rao Rak Pattaya Group.

Sonthaya piti myös puheen, jossa hän ja hänen työryhmänsä olivat työskennelleet objektiivisten strategioiden mukaisesti kehittääkseen Pattaya Citystä kauniin ja asuttavan kaupungin ihmisille kaikkialla maailmassa. Poramase pormestarina ja Rao Rak Pattaya -ryhmä jatkaisivat kaupungin kehittämistä Neo Pattayan periaatteiden mukaiseksi maailmankeskiseksi matkailukaupungiksi ja ETY:n keskukseksi.

Vaalit järjestetään 22. toukokuuta 2022. Tämä tulee olemaan kuiva päivä Pattayan kaupungin rajojen äänestysaikoina, kuten myös edellisenä iltana, TPN-media huomauttaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.