Khao Kheow Open Zoo esittelee uuden rengashäntälemurin vauvan

Sriracha -

Khao Kheow Open Zoo esitteli äskettäin uuden rengashäntälemurin vauvan aiemmin tänä viikonloppuna, 6. toukokuuta. 

Mr. Tewin Rattanawongsawat, Khao Kheow Open Zoo -eläintarhan johtaja, oli aiemmin esitellyt rengashäntälemur-perheen uuden jäsenen 15. maaliskuuta, ja se oli juuri tehnyt virallisen debyyttinsä yleisölle perjantaina 6. toukokuuta pitäen samalla hämärästi kiinni. äitinsä selkään ja välillä kiipeämässä puuhun.

Ringhäntälemur-vauva oli uros ja hyvässä kunnossa. Khao Kheow Open Zoo kasvatti tällä hetkellä 21 rengashäntälemuria, joista 13 oli urosta ja 8 naaraan.

Mr. Tewin kertoi vierailijoille, että limurinpoika oli hyvä uutinen eläintarhalle. Hän kutsui kaikki ruokkimaan ja ottamaan kuvia limurin kanssa lauantaisin, sunnuntaisin ja muina yleisinä vapaapäivinä Khao Kheow Open Zoo -eläintarhassa, Bang Phran osa-alueella, Si Rachassa, Chonburissa.

Lisätietoja saat soittamalla numeroon 038-318-444. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.