12-vuotias tyttö juuttui jalkansa kouruun Pattayan parkkipaikalla, perhe syyttää huonoja tieolosuhteita

Bang Lamung -

  12-vuotias tyttö juuttui jalkansa kouruun Pattayan alueella hotellin parkkipaikalla viime viikonloppuna. Pelastuslaitokset onnistuivat irrottamaan hänet ilman vammoja, mutta tapaus on johtanut uuteen keskusteluun Thaimaan sosiaalisessa mediassa Pattayan tieolosuhteista. 

Noin kello 8.30 perjantaina 6. toukokuuta Pattaya Sawangboribonthamsathanin hätäkeskukseen ilmoitettiin, että 12-vuotias tyttö juuttui jalkansa kouruun hotellin parkkipaikalla Nong Pruen osa-alueella Bang Lamungissa Chonburissa. Hotellin nimi salattiin tulevan tutkimuksen ja Thaimaan lain vuoksi.

Tyttö, poliisit kertoivat TPN-medialle, oli kalpea ja peloissaan, mutta poliisit onnistuivat irrottamaan kourun kannen ja vapauttamaan hänen jalkansa ilman vammoja. Tämän jälkeen tyttö kuljetettiin läheiseen sairaalaan.  

Hän oli kävellyt parkkipaikan läpi, kun hän näytti putoavan kouruun, jota jotkut sivulliset väittivät, ettei se ollut kunnolla tiivistetty.

Tapaus johti Thaimaan sosiaalisessa mediassa laajaan keskusteluun räystäskouruista ja Pattayan alueen rakentamisesta, ja monet olivat huolissaan siitä, että jalkakäytävien, pysäköintialueiden ja teiden olosuhteet monissa osissa kaupunkia eivät olleet hyväksyttäviä. TPN:n tiedotusvälineet huomauttavat, että kaikki neljä Pattayan pormestariehdokasta ovat käsitelleet tiekysymyksiä viimeaikaisissa puheissaan ja aikovat, jos heidät valitaan, asettaa sen ensisijaiseksi tavoitteeksi.

Joillakin alueilla, kuten Walking Street, on viime viikon aikana tehty suuria töitä reikien täyttämiseksi ja aiemmasta rakentamisesta jääneiden rikkoutuneiden alueiden korjaamiseksi. Toukokuun 1. päivänä epäsuosittu test and go -ohjelma poistettiin, mikä helpotti kansainvälisten matkailijoiden pääsyä Thaimaahan. Matkailijoiden määrän lisääntyessä keskittyy kuitenkin uudelleen teiden ja jalkakäytävien korjaamiseen kaikkialla Pattayan kaupungissa.

Aiempi pormestari Sonthaya Khunplume sanoi, että Pattayan monet tieongelmat ja rakennusongelmat johtuivat pääasiassa ongelmista urakoitsijoissa, joiden työt olivat viivästyneet Covid-19-rajoitusten vuoksi viimeisen kahden vuoden aikana eivätkä olleet kaupungin suora syy.

Pattayan pormestarin vaalit on määrä järjestää 22. toukokuuta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.