Suuret myrskyt iskevät kaikille alueille tänä viikonloppuna, Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos on antanut tänään, 7. toukokuuta, säävaroituksen lähestyvästä suuresta myrskystä, joka todennäköisesti iskee 53 maakuntaan eri puolilla kansakuntaa.  

Ilmoituksen vuoksi kaakkotuulet Persianlahden ja etelän yli voimistuvat aiheuttaen voimakkaita tai erittäin rankkoja sateita tietyillä alueilla seuraavan vuorokauden aikana, kun taas pohjoisessa, koillisessa, keskiosassa ja idässä, mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet, myös sateet lisääntyvät noin 24–60 prosentilla alueista. 

Vaikuttavat alueet ovat seuraavat:

Pohjoinen: Mae Hong Son, Chiang Mai, Lamphun, Lampang, Tak, Kamphaeng Phet, Phitsanulok, Phichit ja Phetchabun näkevät ukkosmyrskyjä. Ylin ja alin lämpötila on 31-36 astetta ja 22-25 astetta.

Koillis: Loei, Nong Khai, Bueng Kan, Nong Bua Lamphu, Udon Thani, Khon Kaen, Kalasin, Maha Sarakham, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Buriram ja Surin näkevät myös kuuman ja hämärän päivän aikana. Korkein ja alin lämpötila on 31-33 astetta ja 23-25 ​​astetta.

Central: Uthai Thani, Suphan Buri, Kanchanaburi, Ratchaburi, Samut Songkhram, Samut Sakhon ja Nakhon Pathom. Korkein ja alin lämpötila on  32-36 astetta ja 23-27 astetta.

Itään: Nakhon Nayok, Prachinburi, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi ja Trat. Korkein ja alin lämpötila on  33-35 astetta ja 24-25 astetta. Kaakkotuulen nopeus on 15-35 km/h. Aallonkorkeus 1-2 metriä ja avomerellä 2 metriä.

Kaakko: Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Songkhla, Yala, Pattani ja Narathiwat. Korkein ja alin lämpötila on 28-34 astetta ja 23-25 astetta. Etelätuulen nopeus on 15-35 km/h ja aallonkorkeus on 1-2 metriä Surat Thanin yläpuolella. Kaakkoon 15-30 km/h ja aallonkorkeus 1 metri Nakhon Si Thammaratin alapuolella.     

Lounaaseen: Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang ja Satun. Korkein ja alin lämpötila on 30-35 astetta ja 24-26 astetta. Etelätuulet ovat 20-35 km/h. Aallonkorkeus 2 metriä ja 2 metriä avomerellä.

Bangkok ja sen lähialueet: Korkein ja alin lämpötila on 33-36 astetta ja 26-27 astetta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.