Thaimaa raportoi alhaisimmat päivittäiset Covid-19-tartunnat viimeisen neljän kuukauden aikana: 7,705 62 uutta tapausta ja XNUMX kuolemaa

KUVA: BMA Health

Kansallinen -

Thaimaa ilmoitti tänään, 19. toukokuuta, alhaisimmat päivittäiset Covid-6-tartunnat viimeisen neljän kuukauden aikana, 7,705 62 päivittäistä tapausta ja 19 uutta kuolemantapausta, kertoo Center for Covid-XNUMX Situation Administration (CCSA) päivittäinen yhteenveto.

Kuten kansanterveysministeriö on vahvistanut, päivittäisten tartuntojen määrä Thaimaassa on merkittävästi vakaantumassa ja laskemassa vähitellen Songkran-festivaalin jälkeen.

Myös päivittäisten tartuntojen määrä on vähentynyt tällä viikolla. Huhtikuun 29. päivänä tapausten määrä oli 14,053 9,790, kun taas eilen luku oli 91 XNUMX. Lisäksi tämän viikon kuolonuhrien määrä on vakaa, keskimäärin XNUMX kuolemantapausta.

Sairaaloissa ja kenttäsairaaloissa/sairaaloissa hoidetuista 97,672 1,622 infektiosta vain 778 20.1 oli kriittisiä potilaita ja noin XNUMX oli hengityskoneessa. Vuoteiden käyttöaste oli XNUMX prosenttia kaikista potilaista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.