Bang Lamungin kunta steriloi lemmikkejä vähentääkseen kulkueläimiä Pattayan alueella

KUVA: Sophon Cable TV/ วรัญญา

Bang Lamung -

Bang Lamungin kunta ja Bang Lamung Livestock Development käynnistivät yhdessä ilmaisen lemmikkieläinten sterilointipalvelun vähentääkseen kulkueläimiä Bang Lamungissa.

Leikkaus tehtiin eilen 5. toukokuuta Wat Prachum Khongkhassa, Bang Lamungissa, ja monet asiaankuuluvat viranomaiset olivat paikalla tarkkailemassa lemmikkejä ja kohottavan eläinlääkärin henkeä. 

KUVA: Sophon Cable TV/ วรัญญา

Jarawat Chinnawat, Bang Lamungin piiripäällikkö, totesi, että eläinasiat vaativat yhteistyötä kaikilta sektoreilta, koska ne aiheuttivat haittoja asukkaille. Tämän operaation tavoitteena oli siis estää kulkueläimet lisääntymästä sekä kotieläimet. Hän sanoi myös, että eläinten steriloinnista oli hyötyä, koska se teki niistä terveempiä ja vähemmän riskiä saada syöpää.  

TPN-media huomauttaa, että huolet kulkukoirista Pattayalla, joiden populaatiot ovat kasvaneet räjähdysmäisesti Covid-19-rajoitusten ja yritysten sulkemisten aikana viimeisen kahden vuoden aikana, on yksi TPN:n lukijoiden suurimmista huolenaiheista.

Kulkueläinten ongelma on erimielinen, ja ongelman ratkaisemiseen liittyy monia erilaisia ​​intohimoisia näkökulmia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.