Bang Saray järjestää kulttuuritapahtumaa ja kalastuskilpailua kotimaan matkailun edistämiseksi

Sattahip, Chonburi -

Bang Saray järjesti hiljattain kulttuuritapahtuman ja kalastuskilpailun kotimaan matkailun edistämiseksi tiistaina 3. toukokuuta.

Sattahipin piiripäällikkö Chatchai Sriphoon johti avajaisia ​​"Embracing the Sea Breeze at Bang Saray Old Community" Bang Saray Villagessa, Bang Sarayn osapiirissä, Sattahipin piirissä, Chonburissa.

Tapahtumassa oli paljon mielenkiintoista toimintaa, mutta kohokohta tuntui olevan kalastuskilpailu, joka alkoi vuodesta Klo 09.00-12.00 iltapäivällä Bang Saray Beachillä. Kukin kilpailija sai käyttää vain yhtä onkivapaa, ja ykköspaikan voittaja sai 5,000 bahtin palkinnon eniten kalastanut. Lopulta Mr. Samroeng Nilyam voitti muut kilpailijat yli 40 kalalla ja sai palkintonsa Sattahipin piiripäällikköltä.  

Tapahtuma oli ylivoimainen kilpailijan innostuksesta ja ilosta.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.