Thaimaan kansanterveysministeri ehdottaa "Thailand Pass" -rekisteröinnin lopettamista - mutta aluksi vain Thaimaan paluumuuttajille

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi tänään, 5. toukokuuta, että hän ehdottaa "Thailand Pass" -rekisteröinnin peruuttamista aluksi thaimaalaisille paluumuuttajille ennen kuin mahdollisesti laajentaa sitä myös ulkomaalaisille.

Ministeri totesi myös, että Covid-19-potilaiden kuolleisuus on laskussa. Vuodekäyttöaste oli tällä hetkellä noin 20 prosenttia, kansainvälisten saapuvien tartuntaprosentti oli 0.001 prosenttia, ja lääkkeet ja lääkintätarvikkeet riittivät COVID-19-potilaiden hoitoon.

Hän jatkoi, että jos Covid-19-koronaviruksen yleinen tilanne olisi hallinnassa, ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä lievennetään varauduttaessa Covid-19:n julistamiseen endeemiseksi sairaudeksi.

Lisäksi Anutin aikoi ehdottaa Center for Covid-19 Situation Administrationille (CCSA) "Thailand Pass" -rekisteröinnin lopettamista aluksi vain thaimaalaisille paluumuuttajille ja mahdollisesti myöhemmin ulkomaalaisille turisteille.

Kysyttäessä, lakkautetaanko tai pidennetäänkö hätäasetusta, ministeri sanoi, että päätös oli pääministeri Prayut Chan-O'Cha ja CCSA. Mutta taudin leviämisen jälkeen Anutin sanoi, että hallituksen ei enää tarvitse panna toimeen asetusta Covid-19:n hallitsemiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.