25-vuotias kuljettaja sai sakot sireenien laittomasta avaamisesta Pattayalla

Pattaya 

25-vuotias kuljettaja sai 1,000 XNUMX bahtin sakon sireenien laittomasta avaamisesta yleisillä alueilla Pattayalla, kun taas hänen ystävänsä väitti, että hänen isänsä omisti pelastussäätiön Chiang Main maakunnassa.

Tänään, 5. toukokuuta, noin kello 01.30 Pattayan poliisille ilmoitettiin Fortuner-kuljettajasta, joka avasi sireeninsä Pattayan yleisillä alueilla ja hämmentyi muita kuljettajia. Auton kerrottiin olevan Pattaya Sai 3 -tiellä. 

Pattayan poliisi partioi tiellä, mutta eivät löytäneet autoa, joten he menivät Soi Buakhaoon ja löysivät valkoisen Fortunerin aktiivisilla sireeneillä pysäköitynä apteekin eteen.

Poliisi odotti sitten kuljettajaa, joka palasi pian sen jälkeen kolmen ystävänsä kanssa. Hänen nimensä tunnistettiin Worawet Chuearodiksi, 25. Hän väitti työskennelleensä tunnetussa pelastussäätiössä Bangkokissa ja olevan lomalla, mutta hänen ystävällään oli paha vatsakipu, joten hänen täytyi avata sireenit viedäkseen ystävänsä. ajoissa hoitoon. 

Worawet ei kuitenkaan pystynyt esittämään poliisille sireenilupaa eikä pelastajatodistusta. Lisäksi poliisin kutsumat Pattayan pelastajat sanoivat, että kaikki pelastajat tiesivät säännön pyytää ennenaikaisesti lupa sireenien käyttöön.

Paikallinen lehdistö raportoi myös, että eräs Worawetin ystävä väitti myös, että hänen isänsä omisti pelastussäätiön Chiang Main maakunnassa, mutta poliisi hylkäsi väitteen ja määräsi kuljettajalle 1,000 XNUMX bahtin sakon. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.