Loftbit Park – Pattayan alueen paras kahvila eläinten ystäville!

Bang Lamung —

Tänään vierailimme äskettäin Loftbit Parkissa – yhdessä suosikkikahviloistamme Bang Lamungissa – ja olimme todella innokkaita kertomaan, ettei se ole koskaan pettänyt meitä!

Loftbit Park on kahvila Bang Lamungissa. Siinä on useita erillisiä vyöhykkeitä, jotka sopivat moniin hauskoihin aktiviteetteihin. Ensin tietysti ilmastoitu vyöhyke, jossa voit nauttia kahvia tai mitä tahansa juomaa, josta pidät. Toiseksi, heillä on kirjaimellisesti kokonainen minieläintarha, jossa pienessä kanavassa ui pujaa, papukaijoja, ankkoja ja koikaloja. Kyllä, omistaja antaa sinun ruokkia ja leikkiä niillä kaikilla haluamallasi tavalla!

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Loftbit Parkissa on myös kokonainen leikkipaikka, joka pitää lapsesi kiireisenä, kun sinä nautit rauhassa ruoastasi.

Kuvien alla ovat ohjeet, yhteystiedot ja paljon muuta!

Ruoasta puheen ollen, Loftbit Park tarjoaa sinulle joitain erikoisia ruokalistoja, joita et ehkä löydä tavallisesta kahvilasta, kuten todella iso sianlihan nystyrit, Tom Yum Pla Kang, paistettua mereneläviä curryjauheella, kalasalaattia wasabilla ja paljon muuta. 

Katsotaanpa kuvia nostaaksesi ruokahalua!

Loftbit Parkin Facebook-sivu: https://www.facebook.com/loftbitpark/

Sijainti: https://maps.app.goo.gl/LXAu647wXKDv77EK7 

Aukioloajat: 11.00-8.00 

Soita: 083-879-0411

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.