National Alliance for Tobacco Free Thailand lähettää avoimen kirjeen Thaimaan pääministerille sähkötupakkakiellon tueksi

Kokoelma e-savukkeita,

Bangkok -

National Alliance for Tobacco-Free Thailand toimitti avoimen kirjeen pääministerille ja ministerikomitealle, jossa se tukee sähkösavukkeiden maahantuonti- ja myyntikieltoa Thaimaassa.

Arvoisa professori, tohtori Somsri Phaosawat, National Alliance for Tobacco-Free Thailand -järjestön presidentti, kertoi toimittajille, että verkosto oli lähettänyt hallitukselle 26. huhtikuuta kirjeen, joka koskee sähkösavukkeiden tuonnin ja myynnin kieltoa.

Kirjeessä mainittiin useita tukevia syitä, mukaan lukien tutkimukset, jotka osoittavat, kuinka monissa maissa, jotka eivät ole asettaneet kieltoa, on ongelma lasten ja nuorten e-savukkeiden käytön lisääntymisestä. Siksi monet muut maat alkoivat säätää lakeja, jotka kieltävät sähkösavukkeiden tuonnin ja myynnin. Maailman terveysjärjestön mukaan kaikkiaan 32 maata on kieltänyt sähkösavukkeet.

”Haluan kehua Anutin Charnvirakulia, varapääministeriä ja kansanterveysministeriä, että hän puolusti kantaansa ja asetti kansanterveyden etusijalle olemalla tukematta kaikenlaisten sähkösavukkeiden tuontia ja myyntiä. Thaimaan yhteiskunta ei koskaan siirtyisi kohti savutonta yhteiskuntaa, jos hallitus sallisi sähkösavukkeet maassa. Koska e-savukkeet olivat itse asiassa savukkeiden muoto, tohtori Somsri sanoi.

Thaimaan lääkäreiden liiton entinen presidentti Amorn Leelarasamee sanoi sopimuksessa, että e-savukkeita tukeva verkosto, jolla väitetään olevan yhteys tupakkateollisuuteen, levittää uutisia sosiaalisessa mediassa, poliitikkojen, ministerien ja edustajainhuoneen jäseniä saadakseen hallituksen kumoamaan kiellon oman edunsa vuoksi.

Ryhmän kerrotaan myös vääristäneen e-savukkeita koskevia tosiasioita vakuuttaakseen ihmiset siitä, että sähkösavukkeet ovat turvallisia tuotteita ja että hallitus pystyisi hallitsemaan niitä vaikuttamatta lapsiin ja nuoriin, entisen presidentin lausunnon mukaan.

National Alliancen toiminta oli kuitenkin ristiriidassa tämän kanssa digitaalitalouden ja -yhteiskunnan (DES) ministerin hiljattain antamassa lausunnossa. pyysi juuri tupakkavalvontakomiteaa harkitsemaan kieltoa uudelleen perustellen, että hallituksen pitäisi tarjota yleisölle enemmän valinnanvaraa, koska heillä on oikeus valita vapaasti mieltymyksensä.

Hän sanoi, että sähkösavukkeiden myynti pitäisi laillistaa, jotta verot saadaan kerättyä kunnolla, sillä nykyään tupakoitsijat ostivat niitä laittomasti verkosta, joka löytyy helposti mistä tahansa suositusta sosiaalisen median alustasta. Laillistaminen voisi silti olla hallituksen valvonnassa samassa kunnossa kuin tavalliset savukkeet, hän sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.