Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa kesämyrskyistä Ylä-Thaimaassa

Bangkok -

Thaimaan ilmatieteen laitos on antanut toisen säävaroituksen kesämyrskyistä Ylä-Thaimaassa 2. toukokuuta.

Ilmoituksen mukaan Kiinasta tulevan kohtalaisen korkean paineen järjestelmän Ylä-Vietnamin yli odotetaan peittävän tänään Thaimaan koillisosan ja Etelä-Kiinan meren. Samaan aikaan Thaimaan yläosissa sään odotetaan kokevan kuumaa.

Toukokuun 1. - 2. päivänä etelä- ja kaakkotuulen kosteudella ennustetaan tuovan kesämyrskyjä pohjoiseen, koilliseen, Keski-, mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet, sekä itäosien yli. Ukkosmyrskyt, puuskaiset tuulet ja salamaniskut ovat myös mahdollisia joillakin alueilla.

Vaikuttavat alueet ovat seuraavat:

KUVA: Naewna

2 toukokuuta 2022

Pohjoiseen: Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang, Uttaradit, Sukhothai, Phitsanulok, Phichit, Phetchabun, Kamphaeng Phet ja Tak.

Koilliseen: Nakhon Ratchasima, Maha Sarakham, Roi Et, Amnat Charoen, Buriram, Surin, Sisaket ja Ubon Ratchathani.

Keskeinen: Nakhon Sawan, Uthai Thani, Chainat, Suphan Buri, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Nakhon Pathom, Samut Songkhram, Samut Sakhon, Kanchanaburi, Ratchaburi ja Bangkok ja sen lähialueet.

Itään: Nakhon Nayok, Prachinburi, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi ja Trat.

Laitos varoitti myös yleisöä varomaan ankaria olosuhteita ja pysymään poissa ulkopaikoista, isoista puista ja turvaamattomista mainostauluista. Kaikissa kuljetuksissa tulee olla varovaisempi kesämyrskyjen aikana. Viljelijöiden tulee estää satovauriot ja pysyä kuulolla sääpäivityksistä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.