Golf: Pysäyttämättömät Chanette-aseet Thaimaan sekoitettuun hattutemppuun

Rayong-

Lupaava teini Chanettee Wannasaen pysyi kurssilla kolmannen peräkkäisen Thailand Mixedin isännöityä TrustGolf-titteliä sen jälkeen, kun hän saavutti vakuuttavan yhdeksän laukauksen johdon kolmannen kierroksen aikana Rayong Green Valley Country Clubilla lauantaina.

Vaikka muu kenttä kamppaili hankalan asettelun kanssa, 18-vuotias sai maalien tekemisen näyttämään niin helpolta, kun hän ampui kahdeksan birdietä yhdellä bogeylla 15.th reikä kolmannen kierroksen 64 ja 15 alle par-198:lle. Hän jätti pelottavan tehtävän Parinda Phokanille ja Sangchai Kaewchaorenille, kummallakin 207, saavuttaakseen hänet sunnuntain finaalissa.

”Löin lähestymislaukaukset läheltä keiloja ja tein useita helppoja birdietä etuyhdeksännässä. Mutta takayhdeksän on edelleen haaste minulle”, sanoi Chanettee, joka muotoili kuusi birdietä ennen vuoroa.

Kun viimeiselle kierrokselle menee valtava etumatka, kuumalla teini-ikäisellä on loistava mahdollisuus voittaa kolme peräkkäistä Thailand Mixed -sarjaa, mikä tekee hänestä ensimmäisen pelaajan, joka on voittanut kolme kertaa Tourilla. Tällä hetkellä hän ja Prom Meesawat ovat ainoat useat Thailand Mixed -voittajat, joista kummallakin on kaksi voittoa.

– Yritän pysyä nykyhetkessä, en ajattele liikaa lopputulosta. Jos en ole keskittynyt pelisuunnitelmaani, saatan tehdä virheitä, joita minun ei olisi pitänyt tehdä, kuten tein toisella kierroksella. Pysyn samassa rutiinissa ja pelaan varovasti. Odotan, että keilan asennot ovat tiukempi viimeisellä kierroksella", Chanette lisäsi.

Parinda, joka aloitti päivän seuraamalla Chanetteeta yhdellä vedolla, osoittautui putoamispelissään epätarkemmaksi. Kaksi bogeyä, yksi tuplabogey 15:ssäth reikä kolmea birdietä vastaan ​​näki hänen tuloksensa 72 kuudella alle par-207:lla.

– Olin poissa rytmistäni ja kamppailin päästäkseni viheriölle säätelyssä. Minun täytyy korjata lähestymislaukaukseni ja toivoa voivani parantaa peliäni viimeisellä kierroksella", sanoi vuoden 2017 Thaimaan LPGA Tour No 1.

2021 Thailand PGA Tour Order of Merits -voittaja Sangchai oli yksi harvoista pelaajista, jotka nauttivat bogey-vapaasta kierroksesta. Hän karstattiin neljä birdietä 67:lle.

Nuori ase Denwit David Boriboonsub jäi viidestä alle par-208:sta.

Neljä birdietä vastaan ​​bogey 68, entinen mestari Arpichaya Yubol, jota seuraa yksi lyönti 209:llä. Hänen on sijoitettava ennen Trichat Cheenglabia (yhteensä 214) sunnuntaina ansaitakseen toinen kahdesta paikasta naisten Scottish Openiin. Chanettee on jo varmistanut toisen kolikkopelin Thailand TrustGolf Tour Order of Merits -palkinnon nykyisenä johtajana.

Fanit voivat seurata suoraa lähetystä kolmannesta Thailand Mixedistä joko AIS Play -sovelluksessa tai TrustGolf Facebookissa ja Youtubessa.

Thailand Mixedin järjestää TrustGolf, sisäharjoittelukeskus edistyneellä tekniikalla. Sitä tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, matkailu- ja urheiluministeriö, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Center Covid-19 Situation Administrationille ja Rayong Green Valley Country Clubille Rayongissa.

Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia allekirjoitti sopimuksen. valmis tapahtumaan, joka auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

Vuosina 2020–2021 TrustGolfin isännöimän viiden Thailand Mixed -sarjan lisäksi TrustGolf Tour järjesti myös TrustGolf Amateur Qualifier 2021 -turnauksen, jossa valittiin pelaajat kilpailemaan IMG Academy Juniors Worldiin (San Diego ja Florida Challenge) sekä miesten ja naisten Amateur-sarjaan. Tyynenmeren. Vuonna 2022 TrustGolf isännöi yhteensä viisi Thailand Mixed -tapahtumaa, joita isännöivät TrustGolf-tapahtumat (yhteensä 17 miljoonan Bt palkintorahat). TrustGolf järjesti myös kaksi TrustGolf Asian Mixed -tapahtumaa, jotka kolmesti hyväksyttiin Aasian kiertueella, Ladies European Tourilla ja TrustGolf Tourilla (yleensä 1.5 miljoonan US$ palkintorahat) Siam Country Club Pattaya Watersidessa huhtikuussa. Lisäksi tulee olemaan TrustGolf Link -sarja, joka toimii Access Series for Ladies European Tourna, joka sisältää myös TrustGolf Scottish Openin (2 miljoonan dollarin palkintorahat).

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/