Valokuvakierros: Rentoudu avoimen taivaan alla Oxygen Beachfront Oasisissa Pattayassa

KUVA: Oxygen Pattaya

Bang Lamung -

Pattaya News -tiimi haluaa sinun katsovan ympärillesi yhteen Pattayan tyylikkäimmistä pubeista ja baareista, "The Oxygen Beachfront Oasis". Paikka rantakadulla, jossa voit rentoutua avoimen taivaan alla ja saada upean, ylivoimaisen tunteen olla yksityisellä saarella.

Oxygen Beachfront Oasis avautuu joka päivä!

Aukioloaika: Maanantai-sunnuntai: 10-00

Sijainti: https://goo.gl/maps/kcaojQgcFYHnP6uF6.

Varaus: LINE: @theoxygenpattaya, Puh: 0631749399

Nauti alla olevista kuvista.

KUVA: Oxygen Pattaya
KUVA: Oxygen Pattaya
KUVA: Oxygen Pattaya 
KUVA: Oxygen Pattaya
KUVA: Oxygen Pattaya
KUVA: Oxygen Pattaya
KUVA: Oxygen Pattaya

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.