Thaimaa Golf: Gritty Teen Chanettee roikkuu Leadissa @ Rayong Green Valley

Rayong-

Varhainen teini Chanettee Wannasaen toipui tuplabogeysta ampuakseen toisen kierroksen 69:n ja johtaakseen TrustGolfin isännöimää Bt3 miljoonan Thailand Mixedin puolivälivaihetta Rayong Green Valley Country Clubilla perjantaina.

Neljän tapahtuman voittaja vuonna 2022 teki tuplabogeyn 12. päivänäth reiän teetä metsään ennen kuin nosti tasonsa ampuakseen kolme suoraa birdietä rei'istä nro 3-5 ratkaistakseen pisteen 69. Hänen kahden päivän kokonaissumma oli kahdeksan alle par-134:n, yhdellä laukauksella Parinda Phokunia edellä.

– En pelannut niin hyvin kuin ensimmäisellä kierroksella. Lippupaikat ovat hankalampia, enkä lyönyt palloon paikkoihin, joita haluaisin. Löin useita hyviä chip-laukauksia viheriölle, mutta pallo vierähti takaisin reunalle”, sanoi Chanettee, joka täytti juuri kaksi viikkoa sitten 18 vuotta.

Jälleen kerran hän osallistuu viikonloppukierroksiin toiseksi viimeisessä ryhmässä. Tällä kaudella hänellä on tähän mennessä kertynyt neljä kruunua: kaksi edellistä Thailand Mixed -sarjaa Cha-Amissa ja Hat Yaissa, LPGA Thailand National Qualifiers Pattayassa ja Thai LPGA Tour -tapahtuma Chonburissa viime sunnuntaina.

”En halua asettaa odotuksiani liian korkealle tällä viikolla. Haluan vain kehittyä joka päivä. Rata asettaa kovia varsinkin keilan asentoja. Minun täytyy olla erityisen varovainen lauantaina, Chanettee lisäsi.

Parinda, jolla on kaapissaan seitsemän palkintoa Thaimaan LPGA Tourilla, kesti vuoristoratapäivän ennen kuin päätyi 7:ään. Hän saavutti loistavan muodon ampuakseen viisi kahdeksasta birdiesstään yhdeksän kärjessä vain tehdäkseen kaksinkertaisen bogeyn. päivänä 67th reikä ja peräkkäiset bogeyt 14.-15th reikiä.

"Pelasin uskomattoman hyvin edessä, mutta menetin vauhtini takana, varsinkin 14th ja 15th reikiä, jotka ovat kovia", sanoi kauden ensimmäistä voittoaan tavoitteleva 25-vuotias.

"Lauantaina minun on oltava johdonmukaisempi chippaus- ja putoamispelissäni. Minun on myös oltava varovaisempi 14th ja 15th reikiä. Jos osun vääriin paikkoihin, joudun vaikeuksiin", lisäsi 2017 Thaimaan LPGA Tour No 1.

 Pannapa Polnamin, jolla on toisella kierroksella 69, istui kolme lyöntiä takaisin yhteensä 137:ään.

Kahden laukauksen jälkeen oli nouseva Denwit David Boriboonsub, viiden parhaan joukossa ainoa mies, joka sai 68, ja prinsessa Superal, joka osui 66, molemmilla yhteensä 138.

Vain yhdeksän pelaajaa jäi alle parin kahden päivän jälkeen. Muut neljä olivat Sangchai Kaewcharoen, kaksi alle, ja Chaiyapond Ouitragoon, Kusuma Meechai ja avajaismestari Arpichaya Yubol, kullakin yksi alle ja yhteensä 141.

Yhteensä 72 pelaajaa pääsi 10 yli par-152:een.

Fanit voivat seurata suoraa lähetystä kolmannesta Thailand Mixedistä joko AIS Play -sovelluksessa tai TrustGolf Facebookissa ja Youtubessa.

Thailand Mixedin järjestää TrustGolf, sisäharjoittelukeskus edistyneellä tekniikalla. Sitä tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, matkailu- ja urheiluministeriö, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Center Covid-19 Situation Administrationille ja Rayong Green Valley Country Clubille Rayongissa.

.........................................................

Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia allekirjoitti sopimuksen. valmis tapahtumaan, joka auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

Vuosina 2020–2021 TrustGolfin isännöimän viiden Thailand Mixed -sarjan lisäksi TrustGolf Tour järjesti myös TrustGolf Amateur Qualifier 2021 -turnauksen, jossa valittiin pelaajat kilpailemaan IMG Academy Juniors Worldiin (San Diego ja Florida Challenge) sekä miesten ja naisten Amateur-sarjaan. Tyynenmeren. Vuonna 2022 TrustGolf isännöi yhteensä viisi Thailand Mixed -tapahtumaa, joita isännöivät TrustGolf-tapahtumat (yhteensä 17 miljoonan Bt palkintorahat). TrustGolf järjesti myös kaksi TrustGolf Asian Mixed -tapahtumaa, jotka kolmesti hyväksyttiin Aasian kiertueella, Ladies European Tourilla ja TrustGolf Tourilla (yleensä 1.5 miljoonan US$ palkintorahat) Siam Country Club Pattaya Watersidessa huhtikuussa. Lisäksi tulee olemaan TrustGolf Link -sarja, joka toimii Access Series for Ladies European Tourna, joka sisältää myös TrustGolf Scottish Openin (2 miljoonan dollarin palkintorahat).

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/