Pattayan pormestariehdokas Bob Kittisak Progressive Movementista tutkii Koh Larnin kaatopaikkoja ja jätevesien hallintajärjestelmää

Pattaya -

Pattayan pormestariehdokas Kittisak "Bob" Ninwattanatochai ja Progressive Movement Associationin puheenjohtaja Thanathorn Juangroongruangkit vierailivat tällä viikolla Koh Larnissa tarkastamassa kaatopaikkaa, jätevesien hallintajärjestelmää ja paljon muuta.

Torstaina 28. huhtikuuta Bob ja Thanathorn menivät Koh Larnilla sijaitsevalle kaatopaikalle, jonka jotkut Koh Larnin asukkaat sanoivat olevan täynnä ja jätetty huomiotta. Alun perin Koh Larnin jätteet kuljetettiin Pattayan mantereelle hävitettäväksi, mutta kuljetuksessa ilmeni toimintahäiriö mereen vuotaneiden roskien jäteveden kanssa. Vuodesta 2014 lähtien viranomaiset eivät ole voineet kuljettaa jätettä, joten se on jätetty Koh Larniin. 

Bob totesi, että Pattaya City käytti 192 miljoonaa euroa vuodessa eli noin 12 prosenttia budjetistaan ​​jätteiden hävittämiseen. Koh Larnin jätteiden osalta kaupunki aikoi palkata yksityisen laitoksen rakentamaan polttolaitoksen, joka maksaisi noin 1.9 miljardia bahtia yhden tonnin jätettä poistamiseksi, mikä merkitsee maan korkeimpia jätehuoltokustannuksia tonnia kohden. Bob väitti, että tämä korkea arvio ei ollut vielä ottanut huomioon lajittelu- ja varastointikustannuksia.

Bob jatkoi, että Koh Larn loi loistavan paikan Pattayalle keskimäärin kymmenestä tuhannesta päivittäisestä vierailijasta; Siksi tehokas ja kestävä tapa päästä eroon jätteistä, kuten kierrätyksestä, joka on aloitettava jokaisessa kotitaloudessa. Pattayan kaupunki on kuitenkin osoittanut tällä hetkellä vain 135,000 XNUMX bahtia kampanjan nostamiseen, joten hän halusi kiinnittää enemmän huomiota tähän osioon, jonka hän uskoi säästävän pitkällä aikavälillä paljon budjettia jätehuoltoon. Mitä tulee polttolaitokseen, hän sanoi, että meidän pitää perehtyä siihen tarkemmin, hän halusi antaa asukkaiden päättää, haluavatko he sitä todella vai eivät. TPN toteaa, että polttolaitoksen mahdollisuuksista on keskusteltu monta, monta vuotta.

Jäteongelman lisäksi Bob ja Thanathorn menivät Samae Beachille tarkastamaan jätevedenpuhdistamoa, ja huolestuneilta kansalaisilta ilmoitettiin, että se ei toiminut kunnolla. 

Bobin ja Thanathornin mukaan laitos toimi viimeksi täydellä kapasiteetilla ennen Covid-19-pandemiaa, mutta oli siitä lähtien toiminut virheellisesti, minkä seurauksena vettä ei käsitelty kunnolla ennen kuin se päästettiin mereen.  

Thanathorn totesi, että laitos tarvitsi puhdistusta, korjausta ja laitteiden, erityisesti vedenlaadun testaajan, asennusta. Tällainen pieni investointi tekisi suuren muutoksen, Thanathorn sanoi.   

"Jos se on jätettä tai jätevettä, jos sitä ei hoideta hyvin, siitä tulee ympäristöongelma merelle ja vahingoittaa Koh Larnin ja Pattayan asukkaiden tulonlähdettä. Pattayan kaupunki on suoraan vastuussa näistä asioista. Meillä on varmasti potentiaalia ratkaista nämä ongelmat ja toimimme välittömästi, jos saamme mahdollisuuden”, Thanathorn sanoi Koh Larnin asukkaille.   

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.