Golf: Red-Hot Chanettee saa nopeasti varusteet 3. Thaimaan seka-avaajassa Rayongissa

Rayong-

Kaksinkertainen mestari Chanettee Wannasaen ampui avauspisteen 66 ja otti kolmen lyönnin johtoon TrustGolfin isännöimässä Bt3 miljoonan Thailand Mixedissä Rayong Green Valley Country Clubilla torstaina.

Teini-ikäinen tyttö, jolla on neljä titteliä, mukaan lukien kaksi ensimmäistä Thailand Mixed -tapahtumaa tänä vuonna, tuotti seitsemän birdietä yksinäistä bogeyä vastaan ​​14.th reikä par 72 -radalla, jonka mitat ovat 6,826 5,985 jaardia miesten t-paidassa ja XNUMX XNUMX jaardia naisten tiimistä.

”Pelasin melko hyvin, vaikka en tehnytkään helppoja puttoja. Korjasin sen kuitenkin tekemällä useita birdietä noin 10 metrin korkeudelta. Se oli hyvä alku tälle radalle, jossa vihreät ovat melko haastavia. Jos osut vääriin paikkoihin, se on todella vaikeaa", sanoi Chanettee, joka juhli juuri vuoden neljättä pokaaliaan Thaimaan LPGA-kiertueella Laem Chabang International Country Clubilla viime viikolla.

– Huomisen pelisuunnitelman osalta minun täytyy olla todella varovainen joidenkin reikien suhteen. Pallo voi rullata melko nopeasti vihreältä reunalta, jos tähtäät väärään asentoon", lisäsi 17-vuotias Chanettee, joka vuoden 1 TrustGolf Tourin ansiomerkkien nykyisenä ykköspelaajana varasi jo toisen kahdesta. paikkoja kilpailla TrustGolf Women's Scottish Openissa, joka on suunniteltu 2022.-28. heinäkuuta Dundonald Linksissä Ayrshiressä, Skotlannissa. Toinen paikka, Merit-sarjan sija 31, ratkaistaan ​​sunnuntain finaalin jälkeen.

Kolme pelaajaa seurasi kolme laukausta jäljessä yhteisessä toisessa. Siihen sisältyi vuoden 2017 Thaimaan LPGA Tourin ykköspelaaja Parinda Phokan, joka taisteli takaisin kahdelta peräkkäiseltä bogeyltä 1. ja 14.th reikiä viiden birdie-mainoksen ampumiseen 69:llä.

"Lähdin hitaasti. Kesti aika kauan saada vauhtiani. Lintu 18th todella lisäsi itseluottamustani ja asiat alkoivat kääntyä siitä lähtien, sanoi 25-vuotias Khon Kaenista kotoisin oleva mies.

"Tämä on vaikea kurssi. Tuuli on paljon ja lippujen asennot melko tiukat. Sinun täytyy lyödä pallo oikeaan asentoon tai muuten joudut vaikeuksiin. Huomenna minun on pelattava iltapäivällä, kun on odotettavissa kovaa tuulta. Suunnitelmani on lyödä väylille ja viheriölle", lisäsi Parinda, jonka 69:n välierässä kohtasivat myös vuoden 2021 Thaimaan PGA Tourin ykköspelaaja Sangchai Sukcharoen ja Pannapa Polnamin Udon Thanista.

Sangchai, 24, Bangkok, teki neljä birdietä 14 reiän jälkeen, mutta lopulta hänen tuloskorttinsa tahrautui virheestä 15:ssä.th.

”Löin upeita teelaukauksia ja osuin hyvin rautaan etuyhdeksässä. Mutta käännöksen jälkeen laukaukseni eivät löytäneet väyliä. Toivon lyöväni väylillä enemmän luodakseni lisää birdie-mahdollisuuksia huomenna", Sangchai sanoi.

Fanit voivat seurata suoraa lähetystä kolmannesta Thailand Mixedistä joko AIS Play -sovelluksessa tai TrustGolf Facebookissa ja Youtubessa.

Thailand Mixedin järjestää TrustGolf, sisäharjoittelukeskus edistyneellä tekniikalla. Sitä tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, matkailu- ja urheiluministeriö, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Center Covid-19 Situation Administrationille ja Rayong Green Valley Country Clubille Rayongissa.

 

.........................................................

Tietoja TrustGolfista

TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia allekirjoitti sopimuksen. valmis tapahtumaan, joka auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

Vuosina 2020–2021 TrustGolfin isännöimän viiden Thailand Mixed -sarjan lisäksi TrustGolf Tour järjesti myös TrustGolf Amateur Qualifier 2021 -turnauksen, jossa valittiin pelaajat kilpailemaan IMG Academy Juniors Worldiin (San Diego ja Florida Challenge) sekä miesten ja naisten Amateur-sarjaan. Tyynenmeren. Vuonna 2022 TrustGolf isännöi yhteensä viisi Thailand Mixed -tapahtumaa, joita isännöivät TrustGolf-tapahtumat (yhteensä 17 miljoonan Bt palkintorahat). TrustGolf järjesti myös kaksi TrustGolf Asian Mixed -tapahtumaa, jotka kolmesti hyväksyttiin Aasian kiertueella, Ladies European Tourilla ja TrustGolf Tourilla (yleensä 1.5 miljoonan US$ palkintorahat) Siam Country Club Pattaya Watersidessa huhtikuussa. Lisäksi tulee olemaan TrustGolf Link -sarja, joka toimii Access Series for Ladies European Tourna, joka sisältää myös TrustGolf Scottish Openin (2 miljoonan dollarin palkintorahat).

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/