Yllätys! Paikalliset, jotka etsivät tarkkailuliskoa Chonburin laguunista, saavat sen sijaan krokotiilin pureman!

KUVA: Tigernewsreport.

Chonburi -

  Paikalliset asukkaat, jotka etsivät monitoriliskoja laguunista Ko Chanin alueella, saivat epämiellyttävän yllätyksen, kun krokotiili puri heitä eilen 27. huhtikuuta 2022.

Ko Chanin paikalliset asukkaat ilmoittivat paikallisen kalastustoimiston vapaaehtoisille, että heidän ankansa olivat kadonneet alueelta joka päivä. He uskoivat, että monet päivät sitten näkemästään tarkkailulisko söi nuo ankat.

Useat paikalliset asukkaat, joita ei nimenomaisesti mainittu, menivät alas laguuniin etsimään monitoriliskoja, mutta heistä kahta purrettiin jalkaan ja toinen käteen laguunissa ollessaan. Tultuaan vedestä tyhjin käsin he huomasivat laguunissa ei-toivotun vieraan – pienen naaraskrokotiilin, joka oli tehnyt alueesta kodin.

Vesipumppuja käytettiin vähentämään vettä laguunissa ja vapaaehtoiset onnistuivat vangitsemaan krokotiilin noin tunnin kuluttua.

Naaraskrokotiili oli noin kahden vuoden ikäinen, noin 1.37 metriä pitkä ja 10 kiloa painava. Kiihkeä snapper vietiin paikalliseen kalastustoimistoon, joka sitten siirtää krokotiilin turvallisempaan paikkaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.