Art & Therapy -konferenssi lauantaina 30. huhtikuuta klo 6 Royal Cliff Hotel Pattayassa

Pattaya-

Konferenssi-ilta musiikillisen viihteen kera!

Valikoima menuja + 1 pullo viiniä 6 hengelle

Hinta 1,500 bahtia/henkilö
Ilmoittautuminen sähköpostilla: mmproche@gmail.com (Rajoitetut paikat).
­
Constance Decharme kertoo meille taiteellisesta käytännöstään ja käsityksestään taideterapiasta.
Taideterapia määritellään psykologisen tuen prosessiksi vaikeuksissa olevalle henkilölle tai ryhmälle, joka keskittyy itsensä, ajatusten, tunteiden ja konfliktien ilmaisemiseen kuvien luomisprosessissa.

Taideterapian spesifisyys ilmenee muovisten medioiden käytössä, joiden tarkoituksena on ymmärtää ja ratkaista ongelmia, lievittää ahdistusta ja psyykkistä ja fyysistä kärsimystä tai yksinkertaisesti henkilön tai ryhmän evoluutiota ja parempaa psykologista olemusta.

Käsin maalaamalla voit siirtää tunteet kehon ulkopuolelle ja saada energiaa takaisin. Constancen tavoitteena on luoda Kaakkois-Aasiaan tila, jossa nuoret ja vanhat, entiset ja paikalliset ilmaisevat vaikeuksiaan taiteen kautta.
Älä koskaan unohda tällaisen aloitteen jälkeen puhua ja keskustella puhujan kanssa. Konferenssit järjestetään myös laajentamaan verkostoasi, joka on avain tiedon lisäämiseen.

Yhteenveto toimistamme Rotary Pattaya Marinan perustamisen jälkeen
https://www.rotary-pattaya-marina.org/projets.php

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/