Chiang Rain yrityssektori keskustelee Mae Sain tärkeimmän rajanylityspaikan uudelleen avaamisesta kahden vuoden sulkemisen jälkeen

Chiang Rai -

  Julkinen ja yksityinen yritys- ja matkailusektori Chang Raissa piti tapaamisen keskustellakseen ja valmistellakseen Mae Sain rajanylityspaikan avaamista uudelleen sen jälkeen, kun se oli ollut suljettuna yli 2 vuotta Covid-19-pandemian vuoksi.

Mae Sain kauppakamarin varapuheenjohtaja Pakaimas Vierra isännöi tapaamista yksityisen sektorin ja asianomaisten viranomaisten kanssa torstaina 21. huhtikuuta keskustellakseen tavoista viedä eteenpäin ensimmäisen Thai-Myanmarin ystävyyssillan avaamista Maessa. Sain piiri.

Kokouksessa arvioitiin Covid-19-pandemiatilannetta, jonka vuoksi Thaimaa sulki joen ylittävän 1. rajanylityspaikan sillan pysyvästi yli kahdeksi vuodeksi ja vain 2. silta avattiin kuljetuksille.

Sulkeminen oli johtanut Pakaimasin mukaan valtavaan sadan miljardin bahtin tappioon vuodessa. Mae Saista, joka oli aikoinaan Chiang Rain suosituin ja suosituin talousalue, tuli hidas ja hiljainen kuin koskaan ennen. Monet kaupat joutuivat sulkemaan liiketoimintansa ilman erillistä ilmoitusta. Jotkut hotellit laitettiin myyntiin.

Sekä julkinen että yksityinen sektori olivat ehdottaneet erilaisia ​​toimenpiteitä päärajanylityspaikan avaamisen valmistelemiseksi ja ehdottaneet alakomiteaa, joka arvioi uudelleen avaamisen vaikutuksia ja määrittelee toimenpiteitä Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Aluksi kokouksessa todettiin, että jalankulkijoiden tulisi saada ylittää sillan raja enintään 2,000 19 ihmistä päivässä. Matkustajalla tulee olla rokotustodistus, joka osoitti kaksi annosta Covid-XNUMX-rokotusta ja itse tehty ATK-testi ennen maahantuloa.

Rahtiajoneuvojen tulee jatkaa 2. sillan käyttöä pidennetyn avaus-sulkuajan alla kello 6 alkaen. klo 00 asti. Kaikista asioista keskustellaan perusteellisesti ja pohditaan uudelleen maanantaina 10. huhtikuuta, ennen kuin ne esitetään sisäministeriön jatkokäsittelyyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.