PR: Lapset tavoittelevat tähtiä Bangkokissa, mutta tarvitsevat apuasi

Bangkok, Thaimaa-

  Kielikoulu haluaa heikossa asemassa olevien thaimaalaisten lasten tavoittavan tähtiä ilmaisen koulutusohjelman avulla, jossa heille opetetaan tähtitiedettä. 

Progressive Language Arts Co., Ltd pyytää lahjoituksia, jotta se voisi ostaa kaukoputken järjestelmään.

"Tämä on meille tärkeää, koska uskomme mahdollistavamme huomisen johtajat koulutusohjelmien avulla, joita tarjoamme ilmaiseksi", toimitusjohtaja Sarisa Raktham sanoi.

”Tarjoamme tietysti kuvia ja videoita kaikille ohjelman kehittämisen sponsoreille. Jokainen, joka rahoittaa suoraan kaukoputken, saa observatorion nimen oman tai yrityksensä kunniaksi.

Ostohinta vaihtelee 61,000 132,000 bahtista XNUMX XNUMX bahtiin riippuen kaukoputken laadusta ja kantamasta. Lahjoituksia voi tehdä kautta Weeboon sivusto.

Progressiivinen kielitaide (www.progressivelanguagearts.com) sijaitsee Soi On Nutissa 70/1 Bangkokin Prawetin alueella.

Se keräsi jouluna 45,000 100 bahtia lahjoittaakseen juhlalahjoja ja ruokapakkauksia XNUMX pääkaupungin lapselle Gifts for Kids -ohjelman puitteissa. Ohjelmaa laajennetaan Pattayaan ensi jouluna.

Sarisa lanseerasi Progressive Language Artsin helmikuussa 2020 amerikkalaisen kumppaninsa Chris Kaynen kanssa.

Koulussa opetetaan keskustelu- ja liikeenglannin ja thain opiskelijoille esikoulusta johtajiin. Suurin osa heistä on 4-12-vuotiaita thaimaalaisia ​​lapsia. Koululla on myös yritysasiakkaita.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/