Turistit kerääntyvät Koh Kham Yai Beachille, kun taas Koh Si Changin viranomaiset isännöivät Songkran "Carrying Girls into Water" -tapahtumaa Chonburissa

Chonburi – 

 Chonburin viranomaiset isännöivät "Carrying Girls into Water" -tapahtumaa Koh Kham Yailla eilen aamulla sen jälkeen, kun sitä oli lykätty kahdella vuodella peräkkäin Covid-19:n vuoksi. Perinteinen Songkran-tapahtuma koostuu kirjaimellisesti paikallisten kylän naisten poimimisesta Koh Si Changista ja kuljettamisesta mereen.

Eilen, 18. huhtikuuta, Wittaya Khunpluem, Chonburin maakunnan hallintoorganisaation presidentti, johti "Um Saow Long Nam" tai "Carrying Girls into Water" -tapahtuman avajaisia ​​Koh Kham Yailla Thewawongin osa-alueella. Koh Sichangin alue, Chonburi. Koh Kham Yai on kilometrin päässä Koh Sichangin alueelta, ja sinne pääsee lautalla Koh Loilla. Matka kestää noin 45 minuuttia. “Um Saow Long Nam†-tapahtuma on yksi Songkran-aktiviteeteista, joka järjestetään Koh Kham Yai/Koh Si Changilla joka vuosi; Se jouduttiin kuitenkin pysäyttämään kahdeksi vuodeksi Covid-19-epidemian vuoksi. Tähän mennessä tiettyjä rajoituksia oli löysennetty, joten viranomaiset päättivät palauttaa sen eilen aamulla. Tapahtumassa esiteltiin ansioiden tekeminen, veden kaataminen Buddhan patsaan päälle, hiekkalinnan rakentaminen ja paikallisten naisten kantaminen mereen.

Thanet Phongsai, Koh SiChangin pormestari, kertoi paikalliselle thaimaalaiselle medialle, että eilisen tapahtuman tarkoituksena oli säilyttää joitakin Songkranin perinteisiä käytäntöjä, koska vesitaistelut ja roiskeet eivät olleet historiallisesti suosittuja Koh Si Changilla ja ympäröivillä saarilla. makean veden niukkuus. Lisäksi tapahtuma oli tilaisuus myös paikallisille, niin miehille kuin naisillekin, jotka joutuivat riitoihin aiemmin tai pitivät jostain pyytää anteeksi tai kutsua henkilö, jota he haluaisivat kantaa tai pitää kädestä ja kävellä yhdessä mereen. Thanetin mukaan tapa, jossa Koh Si Changin miehet kantoivat kylän naisia ​​mereen Songkranille, oli ollut olemassa vuosikymmeniä, mutta viime vuosina Pattayan villit vesitaistelut ja suuret festivaalit ovat jääneet sen varjoon.

Thanetin mukaan tapahtuma oli erittäin suosittu matkailijoiden keskuudessa, jotka tulivat rannalle nauttimaan kantofestivaalista, ja jotkut osallistuivat siihen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!   

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.