Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa ukkoskuuroista, puuskaisista tuulista ja mahdollisista rakeista suurimmassa osassa Thaimaata 16.-18.

Kansallinen -

Tänään, 15. huhtikuuta, Thaimaan ilmatieteen laitos varoitti ukkoskuuroista, joissa on puuskaisia ​​tuulia ja mahdollisia rakeita suurimmassa osassa Thaimaata, mukaan lukien Bangkokissa 16.-18. huhtikuuta.

A kylmä ilmamassa on ulottunut Etelä-Kiinaan ja Etelä-Kiinan merellä ja sen odotetaan saavuttavan Koillis-Thaimaan huomenna (16. huhtikuuta). ukkoskuuroja, voimakkaita tuulia, salamoita ja rakeita useissa osissa Thaimaata.

Ensin iski koillisalue, sen jälkeen pohjoinen, keskiosa, itäinen, mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet, sekä ylempi etelä. Siksi kansalaisia ​​kehotetaan pysymään sisätiloissa ja välttämään puun alla seisomista, vakuudettomia rakennuksia tai mainostauluja. Kuljettajia varoitetaan liukkaista teistä ja huonosta näkyvyydestä ukkoskuurien takia. Ja maanviljelijät tulee valmistautua satovaurioihin.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.