Koh Larn näkee saapuvien turistien nousun Songkran-viikon aikana

Pattaya - 

  Koh Larnin liikeyritykset huomasivat positiivisen merkin kävijöiden lisääntymisestä Songkran-viikolla, mutta kertoivat TPN:n toimittajille eilen, että se ei ollut niin kiireinen kuin ennen Covidia.

Eilen 11. huhtikuuta Pattayan lauttasatamassa Bali Haissa oli muodostumassa melkoinen joukko turisteja juuri ennen Songkran/Water Festivalin alkua. Lauttaliikenteen harjoittajien mukaan turistit, sekä ulkomaiset että thaimaalaiset, mutta enimmäkseen kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​turisteja (noin 70 %), aikoivat nousta veneeseen Koh Larniin viettämään lomaansa näiden pitkien lomapäivien aikana. Pandemia vaikutti voimakkaasti Koh Larniin, joka oli aina ollut yksi turistirikkaimmista paikoista jokaisen Songkranin aikana, mikä johti turistien määrän vähenemiseen. Tilanne näytti nyt vähitellen paranevan, mutta yksi myyjistä kertoi TPN:lle, että turistimäärät eivät vieläkään olleet yhtä suuria kuin ennen Covidia.

Songkran on käynnissä noin 19. huhtikuuta Pattayassa ja kansallisesti 13. huhtikuuta - 15. huhtikuuta. Koh Larnin vierailijoiden tulee ymmärtää, että lisääntyneiden turistien vuoksi lauttojen jonottaminen saattaa joutua pidempään.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.