41-vuotias mies kuoli hukkuessaan sedanin syöksyttyä kanavaan Chonburissa

KUVA: Mueang Chon Reporter

Panat Nikhom -

41-vuotias mies on kuollut sen jälkeen, kun hänen autonsa syöksyi kanavaan Panat Nikhomin alueella aiemmin tällä viikolla.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta Soi Nong Praw 21:ssä Mon Nangin osa-alueella viime viikonloppuna.

Ensiapuhenkilöstö saapui paikalle löytääkseen sedanin kellumassa kanavassa. Kuljettaja, Mr. Prasit, 41, Nakhon Ratchasima, oli siirretty sedanista paikallisten asukkaiden ja pelastusryhmän jäsenten toimesta. Hän oli tajuton. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänet julistettiin myöhemmin traagisesti kuolleeksi, ja syynä oli hukkuminen jäädessään loukkuun ajoneuvoon.

Todistaja, Mr. Puwakorn Chatree, 45, kertoi TPN-medialle: "Sedaani putosi kanavaan. Naapurit ja minä auttoimme siirtämään kuljettajan ulos sedanista. Emme ole varmoja, miksi hän ajoi veteen."

Panat Nikhomin poliisi uskoi, että kuljettaja ei ehkä tuntenut onnettomuuteen johtanutta tietä ja ympäröivää aluetta. Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.