Reader Talkback -tulokset: Luuletko, että Thaimaa ja Pattaya näkevät onnistuneen neljänneksen neljän (huippusesonki) tänä vuonna?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Luuletko, että Thaimaa ja Pattaya näkevät onnistuneen neljänneksen neljän (High Season) tänä vuonna?

Reader Talkback Thaimaa: Luuletko, että Thaimaa ja Pattaya näkevät menestyksekkään neljänneksen neljän (High Season) tänä vuonna?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Yli kahden vuoden Covid-19-rajoitusten, sulkemisten, yritysten sulkemisten, matkailuesteiden ja muiden... Thaimaan hallitus on myönteinen, että tämän vuoden 4. vuosineljännes (loka-joulukuu) tulee onnistumaan ja rajoitukset ovat suurimmaksi osaksi poissa.

Mutta haluamme tietää, mitä sinä ajattelet? Onko näin?
Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Tim F-ei, elleivät he kokonaan pudota Test and go ja Thai Pass. On nyt toukokuu ja alle miljoona. He haaveilevat, jos he luulevat saavansa 1 miljoonaa tänä vuonna. Yksikään kiinalainen tai venäläinen tai naapurimaa, jossa on yhtä monta Omcron-tartuntaa (haitaton) ei ole avautunut 10 %. Vietnam on tänä vuonna valinta, ei Thaimaa
-=-=-=-=-=-=-
Albert Z-NO. On olemassa muutamia esteitä, jotka on poistettava ennen kuin saapujat palaavat vuoden 2019 lukuihin: 1) Ei covid-testiä ja karanteenia Thaimaassa, hyväksy rokotukset. 5 päivän karanteeni rokottamattomille on ok. 2) Vähennä esteitä pitkään oleskeleville, mikä tarkoittaa alhaisempia vakuutus- ja talletuskuluja eläkeläisille. 3) Vähentää maahanmuuton byrokratiaa ja tehdä kaikesta helpompaa esim. verkossa ja halvemmalla. Se on turhaa vaivaa.
Sitten ehkä luvut palaavat, mutta muut maat eivät nuku ja yrittävät saada palan Thaimaan kakusta.
-=-=-=-=-=-=-=-
Jack N-Thailandin on tehtävä se, mitä monet maat tekevät… avattava normaali tapa päästä maahan… ei enää testejä. Thaimaa on saanut ihmiset pelkäämään tulla…
-=-=-=-=-=-=-
Bob WI teki varauksen marraskuussa, koska uskon, että kestää vielä kuusi kuukautta ennen kuin Thaimaa selvittää itsensä
-=-=-=-=-=-=-
Al BI on yleensä samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa, joiden mielestä vastaus tähän kysymykseen on ei. Thaimaan on kilpailtava naapurimaidensa kanssa turistidollareista tämän vuoden neljännellä ja ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Niin kauan kuin muissa maissa on vähemmän rajoituksia matkailijoiden maahantulolle, ne hyötyvät eniten turistidollareista. Toivottavasti taloudelliset olosuhteet pakottavat Thaimaan luopumaan naurettavista ja jatkuvasti muuttuvista rajoituksista, joita he ovat asettaneet viimeisen vuoden aikana ja noin 4/1. Mutta kunnes ne palauttavat asiat lähelle 1 % normaalista merkityksestä… ei.
-=-=-=-=-=-=-
Max II vietti muutaman päivän Udonissa. Lentokenttä oli hullun talo. Myöhästyin jopa lentoni matkalla ylös, koska aliarvioin väkijoukkoja. Asiat ovat ehdottomasti menossa ylöspäin
-=-==-=-=-=-
Richard R-Ei tule menestystä ennen kuin nämä naurettavat rajoitukset on poistettu kokonaan
-=-=-=-=-=-=
Rexy S-
Milloin sen viimeinen onnistunut "korkea kausi" Pattaya on kamppaillut vuodesta 2017 lähtien kunnollisen sesongin puolesta?
En voi nähdä sesonkiajan olevan kovin erilainen kuin länsimaailma tästä lähtien.
Vilkkaampi joulun ja uudenvuoden aikana, Songkran (kun se tulee takaisin), ja sitten melko tasaisesti ympäri vuoden.
Ihmiset eivät ole sidottu lomamatkapäiviin kuten ennen.
-=-=—=-=-=-
Flemming R-
Matkustaminen koko maailmassa muuttuu. Kiinalaisia ​​ei tule ja se oli iso ryhmä (3 viikon karanteeni palatessa). Nyt ei myöskään venäläisiä.
He hylkäsivät lähtöä edeltävän testin, mutta sen teen joka tapauksessa. Saapumisen yhteydessä tehtävää testiä pelkään, se joutuu "vankilaan" 10 päiväksi. Jokainen muu maa antaa ihmisten eristää itsensä, jos heillä ei ole oireita tai jopa väärä positiivinen testi.
-=-=-=-=-=-=-=-
George S-
Turistien ja muiden kävijöiden määrä lisääntyy huomattavasti vasta kun KAIKKI Covid-rajoitukset poistetaan.
Silloinkaan luvut eivät ole Covidia edeltävällä tasolla vuosiin.
-=-=-=-=-=-=-=-=
James K-Hope niin, mutta ei koskaan tiedä tarvitseeko sen olla
-=-=-=-=-=-=-==-
Michael B-Epäilen suuresti
-=-=-=-=-=-=-=-

Toimittajan huomautus - Saimme valtavan määrän kielteisiä vastauksia, melkein kaikki lukijat ovat sitä mieltä, että kunnes KAIKKI Covidia koskevat rajoitukset poistetaan, matkailu jatkaa kamppailua, ottamatta edes huomioon alaa vahingoittavia ulkoisia seikkoja, kuten Venäjän ja Ukrainan välistä sotaa ja Kiinan Covid- Nolla politiikkaa.

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/