Päihtynyt mies aiheutti yleistä levottomuutta, pidätettiin johdettuaan poliisia kahden kilometrin jalan takaa-ajossa Chonburissa

Chonburi -

Poliisi jahtasi päihtynyttä miestä yli kaksi kilometriä ennen kuin sai lopulta kiinni ja pidätti hänet Panat Nikhomin alueella varhain tänä aamuna 7. huhtikuuta

Panat Nikhomin poliisille ilmoitettiin tänään kello 1:00 yöllä Na Ruekin osa-alueella Panat Nikhom – Koh Poe Roadilla sijaitsevassa talossa tapahtuneesta kotitaloushäiriöstä.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle löytääkseen talostaan ​​kiihtyneenä miehen, jota epäiltiin yleisestä levottomuudesta, joka myöhemmin tunnistettiin Mr. Pongsakorn Saminyaeksi, 35. Kun Pongsakorn näki poliisin erikoisvarusteineen, hän juoksi pois talosta ja ylitti tien läheiseen metsään kieltäytyen poliisin pysähtymiskäskystä.

Poliisi ja pelastustyöntekijät ajoivat jalkaa takaa Pongsakornin, ennen kuin saivat hänet kiinni kahden kilometrin päässä kotoaan. Hänet vietiin Panat Nikhomin poliisiasemalle. Poliisi teki Pongsakornille huumetestejä, joiden kerrottiin löytäneen hänen virtsatestistään metamfetamiinia.

Pongsakornin äiti, rouva Sompean Saminyae, 57, kertoi TPN:n toimittajille: "Poikani uhkasi hyökätä vaimonsa kimppuun. Hän oli aiemmin lyönyt veljeään. Hän tuhosi talomme oven. Pyysin häntä lopettamaan, mutta hän ei kuunnellut minua ennen kuin soitin poliisille.

Pongsakornia syytetään useista syytteistä pahoinpitelystä huumeiden käyttöön ja lainvalvontaviranomaisten laillisten määräysten kieltämiseen.

Samaan aikaan Pattayan poliisin ryhmä pidätti eilen iltapäivällä (6. huhtikuuta) nuoren miehen, joka heilutti veistä paikallisen ostoskeskuksen parkkipaikalla Second Roadilla.

https://thepattayanews.com/2022/04/06/young-man-with-knife-reportedly-scaring-tourists-arrested-on-second-road-in-pattaya/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.