Riita syttyy sen jälkeen, kun naapuri väittää soittavan kovaa musiikkia Chonburin alueella

Chonburi - 

Riita syttyi sen jälkeen, kun miespuolinen, väitetysti päihtynyt naapuri soitti kovaa musiikkia Chonburissa.

Noin kello 10.00 3. maaliskuuta, poliisi Chonburin poliisiasemalta meni taloon Nong Khang Khokin alapiirissä Mueangin alueella lopettaakseen naapuruuskiistan.TPN:n toimittajat ja poliisi menivät paikalle löytääkseen Jumpon Nophasit, 38, riitelevän useiden naapureiden kanssa, jotka syyttivät häntä musiikin soittamisesta liian kovaa ja häiriön aiheuttamista naapurustossa. Naapurit kertoivat tehneensä tätä yli kaksi vuotta, mutta he pelkäsivät sekaantua, koska hän väitti tuntevansa vaikutusvaltaisia ​​ihmisiä.Toisaalta Jumpon väitti, ettei hän ollut humalassa eikä soittanut kovaa musiikkia. Naapurit, Jumpon sanoi, olivat niitä, jotka yrittivät hyökätä hänen ja hänen hahmonsa kimppuun. 

Poliisi kuitenkin käski häntä lopettamaan musiikin soittamisen ja häiriön aiheuttamisen, muuten häntä syytetään yleisestä häiriöstä. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.