Reader Talkback -tulokset: Mikä Pattayan uuden pormestarin ENSIMMÄINEN prioriteetti pitäisi olla?

Seuraavassa on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esitelläksemme teille, arvoisat lukijamme. Tässä ovat viimeisimmän kysymyksemme tulokset

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Mikä pitäisi olla Pattayan uuden pormestarin ENSIMMÄINEN prioriteetti?

Reader Talkback Thaimaa: Mikä Pattayan uuden pormestarin ENSIMMÄINEN prioriteetti pitäisi olla?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen Pattaya valitsee uuden pormestarin 22. toukokuuta tänä vuonna. Entinen pormestari Sonthaya Khunplume erosi tehtävästään viime viikolla, ja kaupunkia johtaa tällä hetkellä pysyvä sihteeri ja kaupunginjohtaja.

Liike- ja matkailuyhdistykset vaativat jo uudeksi pormestariksi, että heidän ensisijaisena tavoitteenaan tulisi olla Pattayan vahingoittuneen matkailun ennallistaminen. teollisuus ja painostaa hallitusta tekemään kaikkensa yöelämän, viihteen, matkailun ja muiden kohteiden rajoitusten helpottamiseksi.

 Jotkut lukijoistamme ovat kuitenkin korostaneet teiden rakentamista tai vedenpoistoa heidän mielestään suurempana prioriteettina (ja auttavat matkailua tiellä).

Haluamme siis kuulla sinusta. Mikä pitäisi olla ENSIMMÄINEN asia, johon uusi pormestari kiinnittää huomionsa Pattayalla, olipa hän sitten kuka tahansa?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-=-==-=-

Graeme C - Hanki asiantuntija-apua ja ryhdy positiivisiin ja korjaaviin toimiin lopullisen pitkän aikavälin ratkaisun löytämiseksi Pattayan jatkuviin tulvaongelmiin ja vaurioituneisiin – riittämättömään infrastruktuuriin

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Ric U-Sidewalk kunnostus ja off-street parkkipaikat $ Sois lähellä Beach Road. Rahaa kaupungille ja vähentää ruuhkaa Persianlahdella

-=-=-=-=-=-=-=-==-

Gunter H-Sack on henkilö, joka tekee tien ja liikenteen suunnittelun Pattayalla. Heidät pitäisi lähettää Eurooppaan koulutusta varten. En ole koskaan elämässäni nähnyt näin typerää teiden suunnittelua ja suunnittelua. Täysin ilman järkeä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Gene B-Korjaa kävelytiet/jalkakäytävät. Tapa rannan "ravinto" -projekti, se ei ole välttämätöntä; ihmiset rakastavat Jomtienin rantaa enimmäkseen sellaisenaan; korjaa vain alueet, joissa on voimakasta eroosiota.

-=-=-=-=-=-=-=-==-

Richard R-Leventää jalkakäytäviä ja istuttaa puita kaupungin ylle ja erityisesti korkeita puita, jotka tarjosivat varjoa rannalle, laittaa penkkejä, asentaa pieniä roskakoreja, jatkaa sähkökaapeleiden hautaamista ja……. niin paljon tekemistä

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Charles P-Hi  Uuden pormestarin ensisijaisena tavoitteena tulisi olla kansainvälisen matkailun palauttaminen Pattayalle. Kansainväliset turistit viettävät keskimäärin 2500 dollaria lomaa kohden, kotimaiset 200 dollaria lomaa kohden. Tee summat.

Tätä varten hänen olisi painostettava hallintoa poistamaan kaikki jäljellä olevat covid-tulorajoitukset ja palauttamaan alkuperäiset usean maahantulon viisumit. Ilman tätä he löytävät vaihtoehtoisia kohteita eivätkä palaa Thaimaahan/Pattayaan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
John M-Avaa kaupunki rokotetuille turisteille – kaikki paperityöt ja testaukset ennen kuin pääset lentokoneeseen, mikä on hienoa, en halua lentää 20 tuntia lentokoneessa, jossa on 500 ihmistä, joita ei testata, mutta testaa sitten uudelleen kun saavut ja majoitut hotelliin ja kaikki Thailand Passin paperityöt – voin mennä Kambodžaan, Laoon, Vietnamiin Easy Passilla, täyttää hakemuksen ja lähettää heille 25 dollaria. ja se on tehty - tämä koko Thailand Pass on suuri huijaus - joku tienaa paljon rahaa - he haluavat tehdä Pattayasta Disneylandin?? Kuinka typerää se voi olla??  Kestää 10 vuotta, ennen kuin Pattaya toipua jos koskaan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
NR-END Thailand Pass and Test and Go ja avaa laillisesti kaikki baarit ja klubit uudelleen myöhään. (Toimittajan huomautus – olemme saaneet PALJON tällaisia ​​pyyntöjä. Meidän on kuitenkin huomioitava, että nämä nimenomaiset rajoitukset ovat kansalliselta tasolta ja osa Covid-keskus/hätäasetusta, eikä paikallisella pormestarilla olisi valtaa päättää niitä yksin.)
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Jay J-Pysäytä kaikki tietöitä alusta alkaen, kunnes ne "käynnissä" on saatu päätökseen!
-=-=-=-=-=-=-=-=
Alan F-Lajittele viemärit
-==-=-=-=-=-=-=
Apolo E - Päästä eroon kaikista kaduilla hengailevista ladyboysista, erityisesti koko Soi Buakhaon alueella.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melvin H-Ota pois kaikki irtonaiset johdot, jotka roikkuvat pylväistä. Melkein menetin silmäni.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Howarth-Road-turvallisuus, (etenkin motoajoille, kypärät jne.) jonkinlainen liikenteen rauhoittaminen kilpailumiehistön pysäyttämiseksi?
-=-=-=-=-=-=-=-=-
Richard E-vedenpuhdistamo
-=-=-=-=-=-=-=-=
James R-Korjaa jalkakäytävät niin, että ne sopivat jalankulkijoille ja vammaisille. Lajittele Soi Bukhao, sillä sitä käytetään rottajuoksuna, sulje se Soi Dianen ja Soi 19:n välillä kello 6 jälkeen ja tee siitä vain jalankulkijoille sama kuin Bangla Road Phuketissa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Guy H - Rajoita punaisten lyhtyjen alue omistetulle alueelle. Rajoita olutbaarien määrää. Älä suvaitse hierontaa ja gogo-tyttöjä, jotka istuvat ulkona salien ja klubien edessä. Tuo kaikki kulkukoirat tarhaan. Korjaa jalkakäytävät.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Mr. Mont-Ban punaisten lyhtyjen alueella, baareja, klubeja, vastaavia pysyvästi. Tyhjennä KAIKKI freelancerit kaikista kaupungin osista. Sulje hierontaliikkeet, jotka tarjoavat lisäpalveluita. Kieltäytyä koskaan "laillisesti" avaamasta baareja ja klubeja ja sen sijaan pyrkiä pääsemään eroon siitä, mitä on jäljellä kieltämällä lisenssit, pakottamalla kaavoitus jne. Suosittelen rajoittamaan nykyistä tilannetta entisestään varmistamalla tiukasti, että muunnetut ravintolat ovat todella ravintoloita, joissa on keittiö. kokit, ei työssäkäyviä tyttöjä jne., ja muun baariteollisuuden sulkeminen. Hävitä ne nälkään, päästä eroon niistä ja tee kaupungista todellinen perhelomakohde keskiluokan thaimaalaisille ja laadukkaille turisteille.
-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-
Stuart W-Sillä ei ole väliä ketä ihmiset äänestävät…. Jokainen, joka pääsee sisään, tekee sen, mitä hänen hallituksensa pomonsa käskevät tehdä, joille heidän pomonsa käskevät suurissa yrityksissä ja pankkijärjestelmässä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommenttisi yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/