Puu kaatui 51-vuotiaan miehen päälle eilen Ban Buengissa, Chonburissa äkillisen myrskyn jälkeen

Ban Buengin alue, Chonburi -

Puu kaatui 51-vuotiaan miehen päälle eilen Ban Buengin alueella, Chonburissa äkillisen myrskyn jälkeen.m osui.
Onnettomuus tapahtui eilen, 31. maaliskuuta, noin klo 06.30. Apulaistarkastaja Wirat Trakulthai sai ilmoituksen yhdestä kyläläisestä, joka loukkaantui vakavasti jäädessään kaatuneen puun alle Nong Chakin osa-alueella Ban Buengin alueella, Chonburissa.


Saavuttuaan onnettomuuteen Songsak Sae-Tiao, 51-vuotias uhri, oli saanut useita luunmurtumia, mukaan lukien vasen jalka ja oikea ohimo, ja hän oli unelias. Sitten hän joutui sairaalaan Ban Buengin sairaalaan. Onnettomuuspaikalla oli myös monia kaatuneita puita, jotka tukkivat ajoradan, jotka Nong Chakin julkiset työntekijät siirsivät myöhemmin.

Silminnäkijä Siriwan Chantip kertoi, että tuolloin oli kova myrsky, ja tuuli oli niin voimakas, että se kaatui monia tien reunassa olevia puita, ja valitettavasti yksi puu kaatui uhrin päälle ja kaatui hänet ulos.
Ei kaukana osoitteessa 349 Road, Nong Chak – Phanat Nikhom, lähellä Nong Khhenin markkinoita, myös 13 sähköpylväs räjäytti tiettävästi myrskyn.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.